x
Online winkelen: een expert waarschuwt…
Deze gekko houdt niet op met glimlachen als hij in het gezelschap van zijn speelgoedgekko is Deze oude vrouw gebruikt een föhn als snelheidscamera om auto's die te hard rijden af te remmen

Online winkelen: een expert waarschuwt voor de mogelijke risico's van ongedierte met betrekking tot pakketbezorgingen

18 September 2019 • Door Janine
3.414
Advertisement

Spinnen zijn meestal onaangename dieren, - ondanks het feit dat er mensen zijn die er zo dol op zijn dat ze er zelfs een als “huisdier” hebben - en het is niet verwonderlijk dat hun afbeelding wordt gebruikt als decoratie voor Halloween: ze zijn angstaanjagend en vervelend! Twee soorten zijn bijzonder gevaarlijk vanwege hun gif: de zwarte weduwe en de bruine vioolspin of kluizenaarsspin. Deze laatste, zoals uit de naam kan worden opgemaakt, zijn solitaire dieren, die vooral 's nachts actief zijn en die hun schuilplaats nauwelijks verlaten, tenzij ze onbewust worden vervoerd in een kartonnen doos, houten frames of meubels van hout. En het is precies om deze reden dat David Ohnefloss, een ongediertebestrijder die actief is in Cincinnati (VS) en in aangrenzende gebieden, heeft gewaarschuwd voor de mogelijke gevaren die voortvloeien uit het openen van pakketten die vanuit de hele wereld worden verzonden.

via: Local12

Een vrouw met de naam Amy Lenihan werd achterdochtig toen ze dode kleine bruine spinnen rond haar huis vond. Hoewel de spinnen nauwelijks dodelijk zijn voor volwassenen, maakte de vrouw zich onmiddellijk zorgen over de veiligheid van haar zoon Eli, van 2 jaar oud. Kinderen en ouderen moeten in feite veel meer aandacht besteden aan spinnenbeten, omdat deze fataal kunnen zijn.

De speelkamer van Eli bevindt zich in de kelder, de ideale plek voor een kolonie spinnen. “Hij speelde vlakbij een levende spin," zei de vrouw, die onmiddellijk een ongediertebestrijdingsbedrijf belde om het probleem op te lossen.

David Ohnefloss, een medewerker van het bedrijf, ging naar de bewuste plek en in een paar minuten identificeerde hij de oorsprong van al die spinnen: een kartonnen doos met daarin de kerstboom. "Ik opende de doos et voilà - daar zaten ze. Twee levende en nog een onder de doos". Na de onaangename ervaring wilde David het verhaal van deze vrouw online delen, om te proberen wat nuttig advies te geven aan al diegenen die vaak pakketten en dozen ontvangen die van het ene deel van de wereld naar het andere hebben gereisd.

Advertisement

Als je belangrijke bestellingen online plaatst, open het pakket dan niet thuis (of zelfs in de slaapkamer) wanneer je het pakket ontvangt, maar probeer het bijvoorbeeld in een garage te doen of probeer het pakket op een open plek te openen. Deze regel is vooral van toepassing als het geleverde pakket uit verre landen komt. Op deze manier vermijd je mogelijke risico's van ongedierte.

Tags: DierenSpinnenVerhalen
Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt