Hij wordt boos op de verkoper voor de opmerkingen tegen zijn vrouw en dochter: "je hebt ze in verlegenheid gebracht" (+ VIDEO) - BekijkDezeVideo.nl
x
Hij wordt boos op de verkoper voor de…
School zet een 14-jarige jongen in eenzame opsluiting voor zijn Een tweeling bevalt tegelijkertijd in hetzelfde ziekenhuis en hun baby's hebben hetzelfde gewicht en dezelfde lengte

Hij wordt boos op de verkoper voor de opmerkingen tegen zijn vrouw en dochter: "je hebt ze in verlegenheid gebracht" (+ VIDEO)

21 Mei 2022 • Door Janine
6.305
Advertisement

Elke vrouw wordt in de loop van haar leven, zodra ze in de pubertijd komt, geconfronteerd met veranderingen aan haar lichaam die ze niet altijd kan accepteren. Vooral de menstruatie. Dit is een heel bijzonder moment in het leven van een meisje. We hebben te maken met iets dat soms destabiliseert. Dit is niet voor iedereen het geval, maar omdat we niet in staat zijn om de gevoeligheid en reactie van iedereen te kennen, moeten we altijd oppassen dat we ze niet in verlegenheid brengen.

Waar blijkbaar een van de hoofdrolspelers van dit verhaal niet aan heeft gedacht. Hij, een verkoper, maakte een opmerking toen een 12-jarig meisje met haar moeder naar de kassa ging om haar eerste pakje maandverband te kopen. Laten we eens kijken wat er gebeurd is.

via: Dailymail

In een video op Reddit die het web rondging, beleefde een 12-jarig meisje een zeer gênant moment door een ongepaste opmerking van een verkoper.

Ze ging met haar moeder naar de winkel om haar eerste pakje maandverband te kopen, en toen ze bij de kassa aankwamen, ging er iets mis. Terug in de auto waren de twee vrouwen zichtbaar in verlegenheid gebracht en het meisje barstte in tranen uit.

Op dat moment kon de vader de verleiding niet weerstaan ​​en, na te hebben gevraagd wat er was gebeurd, ging hij de winkel binnen en leerde de kassamedewerker een lesje. “Mijn vrouw en dochter zijn hier wat maandverband gaan kopen en jij maakte een grapje. Vind je dat normaal?” - zo begon de man die de verkoper aansprak. Waarop de ander antwoordde dat het niet zijn bedoeling was om hen in verlegenheid te brengen, hij had gewoon hardop gedacht.

Feit is dat het meisje en haar moeder het niet zo goed hadden opgevat en de vader ook niet. Wat hem het meest irriteerde, was de onverschilligheid van de verkoper. Nadat hij had geantwoord dat het niet zijn bedoeling was om de 12-jarige aan het huilen te maken, dacht hij er zelfs geen moment aan om zich te verontschuldigen.

Toen de situatie op het punt stond uit de hand te lopen omdat de vader werd gesteund door een andere klant, kwam de manager van de winkel tussenbeide en verontschuldigde zich voor het incident en voor het gedrag van zijn werknemer.

Advertisement

Wat leert dit verhaal ons? Ongeacht de ernst, moet je voorzichtig zijn met wat je zegt. De mensen die we tegenkomen hebben een karakter en gevoeligheid die we niet altijd kennen. Het is dus goed om jezelf te beheersen wanneer de situatie daarom vraagt, vooral in openbare gelegenheden.

Tags: FamilieVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt