Kind huilt in het restaurant tot er een onbekende binnenkomt die zijn aandacht trekt: nu wil hij hem niet meer verlaten - BekijkDezeVideo.nl
x
Kind huilt in het restaurant tot er…
Deze man eet elke dag bij McDonald's en viert 50 jaar routine (+ VIDEO) Vader ontroert zich als zijn dochter haar prijs aan een medeconcurrent geeft

Kind huilt in het restaurant tot er een onbekende binnenkomt die zijn aandacht trekt: nu wil hij hem niet meer verlaten

26 Mei 2022 • Door Janine
2.647
Advertisement

De puurste wezens op deze aarde zijn ongetwijfeld kinderen en dieren, en het is niet verwonderlijk dat er een grote vriendschap tussen hen kan ontstaan. Kinderen lijken bijna "goed" van "slecht" te kunnen onderscheiden, een beetje zoals onze dierenvrienden lijken te herkennen wanneer er iets mis met ons is. Zou dit de reden kunnen zijn waarom een ​​kind meteen een connectie voelde met een onbekende man die hetzelfde restaurant binnenkwam waar hij met zijn moeder was? Het is een mysterie, maar de video die de moeder van hen heeft gemaakt is heel lief, vooral als we bedenken dat de twee elkaar nog nooit eerder hadden gezien.


Stel je voor dat je in een restaurant bent en je kind een driftbui heeft; plotseling komt er een man de zaal binnen en je zoon voelt dat hij naar hem toe moet om hem te omhelzen. Dat gebeurt niet elke dag, toch? Er zijn mensen die het misschien een beetje verontrustend vinden, maar alle vooroordelen verdwijnen tegenover de magische video die de moeder zelf maakte om die ontroerende scène vast te leggen. De man, die er zeer geruststellend uitzag, tilde het kind op en wiegde hem tot hij helemaal gekalmeerd was.

In de video die de moeder op TikTok plaatste, wordt gespecificeerd dat haar zoon en die man elkaar nog nooit eerder hadden gezien, dus het is echt heel vreemd dat een baby van een paar maanden oud ineens zo'n sterke gehechtheid voelt aan een vreemde. De man was zeer behulpzaam en begripvol en bleef het kind zo lang als nodig was kalmeren.

Veel gebruikers schreven hun aannames in de opmerkingen bij de video en beweerden dat de man misschien een "engel" was of de reïncarnatie van iemand die een connectie had met de ziel van dat kind. Kortom, aan fantasie van de TikTok-gebruikers geen gebrek! Iemand vroeg of de moeder en die man elkaar ooit hadden ontmoet toen ze zwanger was, maar dat was niet zo.

Advertisement

De lieve video:

Kid had not been eating well for quite a while. This stranger named Joe came into the restaurant, got him to eat and quiet down (Via: maryalyssacarr)

Pubblicato da Ainsworth Forgenie su Martedì 3 maggio 2022

De moeder grapte in het bijschrift van de video en schreef: "Misschien is dit een duidelijk teken dat ik een stiefvader voor hem moet vinden!". Sommige gebruikers antwoordden haar ironisch: "Het is geen teken dat je hem moet vinden, het is het teken dat je hem hebt gevonden!". Maar terecht bracht de vrouw iedereen terug naar de realiteit: "Ik denk niet dat zijn vrouw er blij mee zou zijn."

Waarschijnlijk was het kind gerustgesteld door het goedaardige uiterlijk van de man en herkende hij het feit dat hij een "goede man" was, het instinct volgend van degenen die oprechtheid en puurheid in anderen op het eerste gezicht herkennen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt