Hij vindt ongeveer £6 miljoen in een oud pakhuis gekocht op een veiling voor slechts £390 - BekijkDezeVideo.nl
x
Hij vindt ongeveer £6 miljoen in een…
Deze man ging op een lange reis om de oppas te ontmoeten die voor hem zorgde als kind

Hij vindt ongeveer £6 miljoen in een oud pakhuis gekocht op een veiling voor slechts £390

10 Mei 2022 • Door Janine
8.940
Advertisement

Velen van ons zullen weleens naar antiekmarkten zijn geweest, rond hebben geneusd op beurzen en dergelijke op zoek naar een kans. In de hoop een antiek object of een meubel voor een goede prijs of zelfs een gebouw te kopen, kun je er ook voor kiezen om deel te nemen aan veilingen. Maar je kunt niet altijd vinden wat je nodig hebt.

De hoofdpersoon van dit verhaal nam deel aan een veiling en slaagde er ook in te vinden waar hij in geïnteresseerd was. Geweldig! Vooral als we bedenken dat hij voor een paar pond een oud pakhuis kocht. Nog verbazingwekkender was de ontdekking die enkele ogenblikken later werd gedaan. De man, die anoniem bleef, ontdekte een kluis in het magazijn en een fortuin met zes cijfers erin. Laten we eens kijken.

via: The Sun

Dan Dotson is een beroemde Amerikaanse veilingmeester aan het roer van een tv-programma genaamd Storage Wars. Zoals hij zelf vertelde in een video op zijn sociale pagina's, zou een man op een van zijn veilingen voor weinig geld een oud pakhuis hebben gekocht.

Tijdens het bijwonen van een liefdadigheidsevenement in Californië, werd Datson naar verluidt benaderd door een oudere vrouw die hem vertelde over de ongelooflijke vondst.

De gelukkige man zou een oude kluis in het pand hebben gevonden. Na verschillende pogingen om het te openen, werd er ongeveer 6 miljoen pond in gevonden. Een duizelingwekkend bedrag dat de koper niet zelf kon houden.

Je leest het goed. Na de ontdekking werd deze man namelijk gecontacteerd door de advocaat die de vorige eigenaren van het magazijn vertegenwoordigde en daarom was hij genoodzaakt alles terug te geven. Maar als we bedenken dat hij de aankoop inmiddels had gedaan, kon hij niet helemaal met lege handen blijven.

Dus bood de advocaat de man £465.000 aan. Niet tevreden, weigerde hij, wachtend op een betere erkenning. Het tweede bod liet niet lang op zich wachten en het bedrag was £930.000. Na acceptatie gaf de koper de resterende miljoenen terug.

Advertisement

On this day 2014 I had a double brain aneurism (subarachnoid hemorrhage) they said my chance of survival was 4%, yet here I am. #humbled #thankful #alwaysmovingforward Thank you God

Pubblicato da Dan Dotson su Mercoledì 16 giugno 2021

"Ik kan gewoon niet begrijpen hoe je 6 miljoen pond kunt vergeten in een oud pakhuis. Het is echt ongelooflijk. Ik was sprakeloos.” - aldus Dan Dotson - die we op de foto zien - die commentaar gaf op de ontdekking van de kluis.

Jammer dat deze man niet het geluk had om het hele bedrag voor zichzelf te houden. Natuurlijk was de aankoop op de veiling veel meer waard dan verwacht, met bijna een miljoen beschikbaar kunnen we immers aannemen dat zijn leven een positieve ommekeer heeft gehad.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt