"Ik weigerde Moederdag met mijn schoonmoeder door te brengen en mijn man noemde me egoïstisch" - BekijkDezeVideo.nl
x
"Ik weigerde Moederdag met mijn schoonmoeder…
Hij vindt ongeveer £6 miljoen in een oud pakhuis gekocht op een veiling voor slechts £390

"Ik weigerde Moederdag met mijn schoonmoeder door te brengen en mijn man noemde me egoïstisch"

10 Mei 2022 • Door Janine
1.646
Advertisement

Moederdag is een speciale dag voor alle vrouwen die een kind hebben. Het is hun moment, hun feest en misschien zouden velen die kleine attenties die ze de rest van het jaar niet kunnen krijgen, en zelfs niet verwachten, willen krijgen. De moeder, hoofdpersoon van ons verhaal, had niet alleen niet de aandacht waarop ze hoopte op haar feestdag, maar ze werd ook door haar man van egoïsme beschuldigd omdat ze weigerde de dag door te brengen in het huis van haar schoonmoeder.

Omdat ze zich schuldig voelde en twijfelde over wat er was gebeurd, besloot ze haar verhaal op Reddit te vertellen om advies te krijgen van gebruikers. Laten we eens kijken wat ze schreef.

via: Reddit

Helaas weten we dat de relaties tussen schoonmoeder en schoondochter niet altijd de beste zijn. Gelukkig zijn er mensen die goed met elkaar overweg kunnen en niet al te veel problemen ondervinden en die, aan de andere kant, een reeks obstakels moeten overwinnen die ook de relatie van het paar onder druk kunnen zetten. Een situatie die de hoofdpersoon van dit verhaal elke dag lijkt te ervaren.

In haar post op Reddit vertelt deze moeder dat haar relatie met de moeder van haar man niet bepaald de meest idyllische ter wereld is. Vanaf het begin, en om een ​​beeld van de situatie te geven, verduidelijkt de auteur dat de vrouw in 7 jaar relatie met haar zoon nooit erg aardig voor haar is geweest.

"Ze heeft altijd geprobeerd alles onder controle te houden, zelfs onze relatie. - schreef ze - We brachten de vakanties altijd samen met haar door, nooit alleen als stel, voor elk evenement dat door ons werd georganiseerd, moest ze ongevraagd advies geven zodat het op haar manier ging en ze probeerde me altijd in een kwaad daglicht te zetten met mijn man en met anderen".

Blijkbaar gebeurde dit allemaal met zelfs de gekste dingen, zoals het avondeten. Toen de schoonmoeder het paar uitnodigde, maakte ze gerechten klaar waar de schoondochter niet van hield. "Op zulke momenten at ik bijna niets - schreef deze moeder - en dan was ze beledigd omdat ik haar kookkunsten niet op prijs stelde. Toen kwam Moederdag en vertelde ik mijn man dat ik niet de hele tijd bij zijn moeder thuis wilde zijn. Ik ben ook een moeder en ik wilde wat aandacht voor mezelf, maar mijn man zette, zoals altijd, zijn moeder op de eerste plaats".

Het verzoek van deze vrouw was niet zo vreemd: ze probeerde alleen haar man duidelijk te maken dat het beter voor haar zou zijn om thuis te blijven met haar dochter of met z’n drietjes alleen op pad te gaan zonder voor de zoveelste keer naar haar schoonmoeder te gaan. Haar man nam het echter niet goed op en noemde haar egoïstisch, wat haar aan het denken zette over haar keuze.

De meeste gebruikers die het bericht lazen, vonden dat ze het goed deed, vooral gezien het gedrag van de schoonmoeder jegens haar en ook dat van haar man.

Hoe zou jij hebben gehandeld, als je in haar schoenen stond?

Tags: FamilieVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt