Een gast vulde 10 bakjes met het eten van het bruiloftsbuffet en gaf de bruid en bruidegom slechts $5 - BekijkDezeVideo.nl
x
Een gast vulde 10 bakjes met het eten…
Ze denkt dat ze last heeft van verstopping, in werkelijkheid weet ze niet dat ze zwanger is: ze bevalt thuis van een prachtig meisje Drie kinderen vinden een portemonnee vlakbij een auto en geven deze zonder aarzelen terug (+ VIDEO)

Een gast vulde 10 bakjes met het eten van het bruiloftsbuffet en gaf de bruid en bruidegom slechts $5

19 Mei 2022 • Door Janine
2.128
Advertisement

Als het gaat om het organiseren van een bruiloft, kunnen de details veel zijn en is het niet altijd mogelijk om alles perfect te regelen. Jammer dat voor het bruidspaar alles "perfect" moet zijn tijdens de organisatiefase: van de gastenlijst tot de keuze van het menu, tot de locatie, enzovoort. Een bruid deelde op Reddit haar persoonlijke ervaring met betrekking tot de keuze van het buffet tijdens de receptie na de ceremonie. Een keuze die je misschien zal vermijden na het horen van dit verhaal. Een van de gasten, die aanvankelijk niet eens op de officiële lijst stond, kwam met een tiental bakjes voor het eten, om tijdens het buffet een “voorraad”  in te slaan. Werkelijk ongepast gedrag, maar daar bleef het niet bij.

via: Reddit

De bruid legde op Reddit uit dat ze een nogal intieme en besloten bruiloft had georganiseerd, met in totaal slechts 25 gasten, inclusief goede vrienden en familieleden. Onder deze koos de vrouw ervoor om ook de beste vriend van haar vader uit te nodigen, zodat haar vader naast zijn vrouw iemand zou hebben om een praatje te maken op de trouwdag. Een paar dagen voor de bruiloft vroeg de vriend van haar vader of zijn dochter en echtgenoot ook mee mochten; de bruid accepteerde het verzoek en verwachtte dus nog 2 gasten.

Op de trouwdag ging het echter niet zoals gepland: de dochter van de vriend van de vader kwam alleen opdagen, zonder haar man, met een tiental voedselbakjes. Die vrouw was uitsluitend naar de bruiloft gekomen om eten van het buffet in te slaan! Het gedrag van de vrouw was erg slecht: ze vulde 7 bakjes met eten en nog eens 3 met koekjes.

"Ik heb niets gemerkt omdat ik het te druk had tijdens de bruiloft", zei de bruid, "maar mijn vader vertelde het me de volgende dag allemaal." Wat nog ongelooflijker was? Toen de bruid het huwelijkscadeau van de vrouw opende, vond ze $5. "Ik maak geen grapje", schreef ze op Reddit, "Vijf dollar als huwelijkscadeau."

De bruid maakte duidelijk dat de vrouw helemaal niet in armoede verkeerde en dat ze waarschijnlijk zelfs meer verdiende dan zij. Maar de vraag is: wie zou zich ooit zo gedragen?

Tags: WTFBruiloftenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt