"Ik haat het om vader te zijn, ik kan mijn dochter niet uitstaan ​​en als het kon zou ik haar nooit meer zien" - BekijkDezeVideo.nl
x
"Ik haat het om vader te zijn, ik kan…

"Ik haat het om vader te zijn, ik kan mijn dochter niet uitstaan ​​en als het kon zou ik haar nooit meer zien"

11 Mei 2022 • Door Janine
3.562
Advertisement

Ouder worden is helemaal niet makkelijk. Een dergelijke keuze moet worden besproken, gepland en vooral 100% gewenst voor het eigen bestwil en ook voor dat van de kleintjes. Als je er nog niet helemaal van overtuigd bent dat je een kinderwens hebt, dan is het beter om het uit te stellen. Misschien wil je nog ervaringen opdoen en dingen doen voordat je ouder wordt, of voel je je er gewoon nog niet klaar voor. Wat de reden ook is, zo'n stap moet weloverwogen en zonder haast worden genomen, om concreet een referentiepunt voor het kind te kunnen worden.

Helaas is dit niet het geval bij de vader die de hoofdpersoon van dit verhaal is. Hij, een 31-jarige man, heeft gemengde gevoelens tegenover zijn kleine meisje. In een bericht op Reddit ging hij zelfs zo ver om te zeggen: "Ik kan haar niet uitstaan! Als het aan mij ligt, zou ik haar nooit meer zien." We vertellen je over de redenen die tot deze woorden hebben geleid.

via: Reddit

De man, afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk, begon zijn verhaal met te zeggen dat hij een goede economische positie heeft, een voldoening gevende baan, dat hij een eigen huis heeft en dat hij daarom geen ernstige en zorgwekkende dagelijkse problemen heeft. Het enige nadeel in een rustig en vredig leven? Zijn dochter.

Ongepland, lijkt het meisje gewoon niet in de gunst van haar vader te zijn gekomen. "Ik begreep meteen dat het niets voor mij was. - schreef de man - Zodra ze geboren was, voelde ik dat er iets mis was. Ik probeerde op alle mogelijke manieren een goede vader te zijn, om haar leuk te vinden, ik probeerde te genieten van de relatie met haar en haar steunen. De waarheid is dat ik het niet kan. Wat ik ook doe, ik haat het om een ​​ouder te zijn”.

Volgens wat uit zijn verhaal blijkt, zou zelfs zijn partner zich niet zo geschikt voelen voor haar dochter. Het is geen bekentenis die ze aan haar partner deed, maar hij voelt het aan en is er zeker van dat de gevoelens erg op die van hem lijken. "We zijn geen slechte ouders, begrijp me niet verkeerd. We proberen het haar aan niets te laten ontbreken en we staan aan haar zijde, maar het is teveel stress voor ons. Een enorme situatie waar we nooit in wilden zitten." - schreef de auteur van de post.

Dit alles zou ook deels voortkomen uit het onhandelbare karakter van het kind en haar gedrag, maar, zoals hij zelf schreef, daar wilde hij zich niet op focussen. Het advies dat hij van gebruikers vraagt, is nauw verbonden met de negatieve gevoelens die het ouderschap hebben veroorzaakt.

Advertisement

"Elke dag betreur ik mijn oude leven, ik ben erg ongelukkig. Ik was rustig, ik werd wakker en keek altijd naar de volgende dag uit, ik plande alles samen met mijn vriendin, maar nu niet meer. - schreef onze hoofdpersoon opnieuw - We doen niets anders dan verlangen naar de maandag. Ja, het begin van de week, want dan weten we dat we een tijdje geen gehuil en geschreeuw zullen horen en we niet te maken zullen hebben met haar grillen. We weten dat het meisje het niet beseft en het is zeker niet haar schuld dat we ons zo voelen, maar zo is het en daar moeten we mee omgaan".

In dit alles leveren de respectievelijke ouders hun bijdrage om hen van tijd tot tijd te laten rusten, maar het lijkt nooit genoeg te zijn. "Ik weet dat het moeilijk te lezen en te accepteren is, - vervolgt de uitbarsting van een uitgeputte man - maar als het aan mij lag zou ik mijn dochter nooit meer zien. Niet dat ik haar in de steek wil laten, laat dat duidelijk wezen, ik zal het haar aan niets laten ontbreken en ik zal er alles aan doen om haar gelukkig te maken. Ik zeg alleen dat als ik terug zou kunnen, ik een andere keuze zou maken en nooit een kind op de wereld zou zetten”.

Hoezeer hij ook probeert om elke dag de dingen anders te laten verlopen, deze vader heeft het gevoel dat niets en niemand hem ooit van gedachten zal doen veranderen. Misschien het meisje, op een dag, als ze dan wat aardiger, behulpzamer en rustiger wordt.

Zeer harde woorden, als je bedenkt dat ze uit de mond van een ouder komen. Wat vind jij?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt