Ze heeft maar $20 en hoort haar 3 kinderen tot God bidden om hulp: ze vindt een envelop met wat geld voor haar deur.

Janine

13 Mei 2022

Ze heeft maar $20 en hoort haar 3 kinderen tot God bidden om hulp: ze vindt een envelop met wat geld voor haar deur.
Advertisement

Wie van jullie gelooft in wonderen? Sara Moore Gruver, hoewel religieus, geloofde niet dat de gebeden van haar kinderen zouden worden verhoord en dat ze bij thuiskomst een leuke verrassing voor haar deur zou vinden. De kans dat dat zou gebeuren was erg klein, ook al was het op dat moment het beste voor het hele gezin. Sara had niet veel geld, integendeel, na het betalen van de huur, rekeningen en boodschappen, bleef er slechts $20 over. Toen haar kinderen haar vroegen om ijs voor hen te kopen, moest de vrouw hen dat weigeren: het geld had voor een noodgeval kunnen worden gebruikt voordat het nieuwe salaris zou arriveren. Maar ze wist niet dat er thuis een “wonder” op haar wachtte.

via Instagram / gruversb

Advertisement

Geen enkele ouder zou ooit zijn kinderen een ijsje willen weigeren, maar de paramedicus Sara Moore Gruver uit New York wist niet hoe ze de eindjes aan elkaar moest knopen met slechts $20 en kon helaas geen ijsje voor haar drie kinderen kopen. Voor haar was het een moeilijke maar gedwongen beslissing. De teleurstelling van haar kinderen was groot, ook omdat het, zoals je je kunt voorstellen, niet de eerste keer was dat ze werden gedwongen om offers te brengen, maar ondanks de protesten en grillen gaf Sara niet toe: "Nee, het spijt me. Ik zit krap bij kas en heb die $20 misschien nodig voordat ik mijn loon krijg. We hebben veel lekker eten in huis, het is niet nodig om te stoppen bij de ijssalon."

Op dat moment vielen de kinderen stil op de achterbank van de auto. Na een tijdje begon Sara gefluister en zuchtende woorden te horen: het waren haar kinderen die aan het bidden waren. Ze baden dat God voor een wonder voor hun gezin zou zorgen en dat hun moeder wat extra geld zou hebben zodat ze die avond een ijsje konden eten.

Sara vertelde haar kinderen meteen dat ze het tijdverspilling vond: "God laat geen geld bij onze deur achter ​​zodat jullie ijs kunnen kopen. Hij heeft het nu druk met natuurrampen." Haar zoon Josh wilde haar echter niet geloven, want volgens hem had God hem duidelijk geantwoord: "Nee, God zei dat je veel geld zult hebben voor ijs en ook iets om te geven aan de mensen die betrokken zijn bij de natuurramp." Sara drong niet aan, maar toen ze eenmaal thuis kwam, moest ze van gedachten veranderen: bij de voordeur lag een envelop op de grond. Sara opende het en vond een contante cheque van $123, -  het was een oude terugbetaling van haar collegegeld.

Advertisement

Voor haar kinderen had het gebed duidelijk gewerkt! Geen van hen was verbaasd, alleen Sara, die natuurlijk haar kinderen meenam naar de ijssalon en vervolgens een deel van dat geld aan het Rode Kruis schonk.

Ook al was het geen grote som geld, hield Sarah zich aan haar belofte en volgde de aanwijzingen op die God aan haar kinderen had gegeven. Bovendien is dit precies hoe wonderen gebeuren en zich verspreiden: Sara's gebaar zou het "wonder" van iemand anders zijn geworden.

Advertisement