Deze man ging op een lange reis om de oppas te ontmoeten die voor hem zorgde als kind

Janine

10 Mei 2022

Deze man ging op een lange reis om de oppas te ontmoeten die voor hem zorgde als kind
Advertisement

In het leven van sommige kinderen is het normaal om een ​​oppas als referentiefiguur te hebben. Veel ouders zijn om verschillende redenen, waaronder werkverplichtingen, gedwongen om iemand te betalen om overdag voor hun kinderen te zorgen. Juanito Jonsson was een van die kinderen die een deel van zijn vroegste jeugd samen met Ana Jiménez doorbracht, een vrouw die voor hem zorgde terwijl zijn ouders missionarissen waren in Bolivia. Vele jaren zijn verstreken, maar Juanito, nu een volwassene, had het verlangen om die vrouw te vinden die hem zo dierbaar was. Hiervoor verliet hij Spanje voor Bolivia, op zoek naar de lieve Ana.

via Instagram / juanitojonsson

Advertisement

Juanito verhuisde naar Bolivia toen hij nog maar zes maanden oud was, in navolging van zijn ouders, Spaanse missionarissen in de jaren zeventig. Juanito's ouders hadden Ana Jiménez aangenomen als oppas voor hun zoon, ervan overtuigd dat ze hem als een biologisch kind zou behandelen. En zo was het natuurlijk ook. Ana was bovendien een jonge vrouw die haar kind had verloren, dus we kunnen ons de liefde voorstellen die ze aan Juanito schonk.

Ook al brachten de twee maar een paar jaar samen door, of iets meer, was hun band erg sterk en Juanito heeft altijd de herinnering met zich meegedragen aan die vrouw die destijds als zijn moeder was. Op 2-jarige leeftijd keerde Juanito met zijn ouders terug naar Spanje en daar bracht hij het grootste deel van zijn leven door. Desondanks heeft de wens om Ana na meer dan 30 jaar te vinden hem nooit verlaten.

Instagram / juanitojonsson

Instagram / juanitojonsson

Via social media wist Juanito Ana op de een of andere manier op te sporen: hij wist dat ze in een dorp in Bolivia woonde, aan de grens met Argentinië, en precies hier ging de man haar verrassen. Hij had vernomen dat de oude vrouw de kost verdiende met het verkopen van snoep op straat en dat het over het algemeen niet zo goed met haar ging. Daarom heeft Juanito een inzamelingsactie gehouden om Ana te helpen en haar beschadigde huis te repareren.

Na een reis van twee dagen hebben Juanito en Ana elkaar na 45 jaar eindelijk weer ontmoet! Hun ontmoeting was ontroerend, zoals blijkt uit de video die Juanito zelf op zijn Instagram-pagina plaatste.

Advertisement
Instagram / juanitojonsson

Instagram / juanitojonsson

Ana was erg geëmotioneerd en huilde toen Juanito haar een fotoalbum liet zien met oude foto's van de twee. Juanito gaf haar toen al het geld dat door de donaties was opgehaald en nodigde haar uit om uit eten te gaan en een mooie wandeling door de stad te maken.

Naast onze ouders kunnen er belangrijke mensen in ons leven zijn, wie we op de een of andere manier altijd dankbaar zullen zijn. Ana was deze persoon voor Juanito en we zijn verheugd dat de twee elkaar weer hebben kunnen ontmoeten.

Advertisement