"Ik heb eten gemaakt voor mijn schoonouders, maar ze vonden het niet goed genoeg en waren beledigd” - BekijkDezeVideo.nl
x
"Ik heb eten gemaakt voor mijn schoonouders,…
Vader luistert een gesprek tussen zijn nieuwe vrouw en zoon af: ze wil niet dat hij mee uit eten gaat op Moederdag Als kind geadopteerd, ontdekt hij jaren later dat zijn collega zijn biologische vader is (+ VIDEO)

"Ik heb eten gemaakt voor mijn schoonouders, maar ze vonden het niet goed genoeg en waren beledigd”

16 Mei 2022 • Door Janine
4.691
Advertisement

Wat is na 9 maanden zwangerschap en na de eerste ervaringen met een baby, de grootste wens van een moeder? Misschien sereen blijven en zoveel mogelijk uitrusten, zeker geen mensen te eten hebben die plotseling het huis binnenstormen zonder zelfs maar te waarschuwen, vind je niet? Als je denkt dat zoiets niet kan gebeuren, heb je het helaas mis.

In het verhaal dat we je willen vertellen, had een vrouw een nare ruzie met haar schoonfamilie en haar man, juist vanwege een onverwacht bezoek. We vertellen je hoe het verhaal zich ontvouwde.

via: Reddit

In een bericht dat op Reddit is gepubliceerd, vertelt de hoofdpersoon van dit verhaal over het avondeten met haar schoonfamilie dat erg slecht is verlopen.

Ze vertelde: "Mijn man en ik kregen onze eerste baby 4 weken geleden. - aldus de nieuwe moeder - Met de baby is alles goed, maar ik ben kapot. Ik kan mijn haar niet doen, ik douche amper en ik heb al die tijd niet goed geslapen. Bij dit alles stond de familie van mijn man erop de baby te leren kennen en dat was juist, ik wachtte alleen op het beste moment om ze thuis uit te nodigen”. En blijkbaar had ze de kans niet om dat te doen, want op een dag vond ze ze plotseling in huis met haar man.

De schoonfamilie was door hun zoon thuis uitgenodigd zonder dat zij op de hoogte was van de beslissing. Desondanks en de schaamte van de rommel in het appartement, liet ze ze zitten en ze praatten over van alles, ook terwijl ze de baby voedde. Toen was het tijd voor het avondeten en toen gebeurde er iets onverwachts en onaangenaams.

"Ik vroeg mijn man om ergens wat eten te bestellen en het thuis te laten brengen, maar hij weigerde categorisch. - schreef de auteur in de post - Hij vertelde me dat het erg onbeleefd zou zijn en dat ik voor het eten had moeten zorgen. Nou, dat deed ik, maar door hem te plezieren, probeerde ik ook mezelf te plezieren door wat makkelijks te maken. Dus maakte ik een heel eenvoudige pasta en serveerde die in een mum van tijd. Zeggen dat mijn schoonouders geschokt waren bij het zien van het zojuist geserveerde gerecht, is te zacht uitgedrukt".

Toen de vrouw vroeg of er problemen waren, kwam het er allemaal uit. Haar schoonfamilie en ook haar man vonden het ongepast en beledigend dat ze zich had beperkt tot het bereiden van een eenvoudig en "voor de hand liggend" pastagerecht.

"Ze zeiden dat ik me moest verontschuldigen, maar dat was ik niet van plan, ik had niets verkeerds gedaan. - schrijft de vrouw - Mijn man haalde naar me uit en vertelde me dat hij zijn ouders ongeveer een maand had verhinderd om onze zoon te zien en toen ze eindelijk de kans hadden, had ik ze heel slecht behandeld door een respectloos diner te bereiden. Ook mijn schoonmoeder vertelde me, voordat ze van tafel opstond en verontwaardigd met haar man wegging, dat ik geen basis had om een goede gastvrouw te zijn”.

Advertisement

Na nog een paar momenten van spanning en nadat ze haar man erop had gewezen dat ze te moe was om na te denken over het bereiden van een heerlijk diner, zocht de vrouw haar toevlucht in de slaapkamer met haar zoon. Haar man werd ondertussen steeds bozer op haar, zat een uur aan de telefoon met zijn ouders en weigerde in de dagen die volgden te eten wat zijn vrouw kookte.

Een nare situatie die een zware druk op een vermoeide nieuwe moeder legde, die zeker geen soortgelijke scènes nodig had, maar begrip en concrete hulp, die niemand nodig achtte om haar te geven.

Tags: AbsurdFamilieVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt