Als kind geadopteerd, ontdekt hij jaren later dat zijn collega zijn biologische vader is (+ VIDEO) - BekijkDezeVideo.nl
x
Als kind geadopteerd, ontdekt hij jaren…
Ze onthult aan haar dochter dat ze een hekel had aan de periode van de zwangerschap:

Als kind geadopteerd, ontdekt hij jaren later dat zijn collega zijn biologische vader is (+ VIDEO)

16 Mei 2022 • Door Janine
30.285
Advertisement

De geboorte van een kind kan eng zijn, vooral als de ouders erg jong zijn of niet voorbereid zijn op de gebeurtenis. In deze gevallen kiezen veel nieuwe ouders ervoor om hun kind af te staan ​​voor adoptie, ook om hem een ​​betere toekomst te garanderen. Nathan Boos wist heel goed dat hij vele jaren geleden was geadopteerd en had nooit echt de wens gehad om naar zijn biologische ouders te zoeken, hoewel hun identiteit bij zijn adoptieouders goed bekend was. Op een dag kwam er echter een vreemd toeval aan de oppervlakte, dat een werkelijk schokkende waarheid aan de man onthulde.


Nathan Boos werkt als vrachtwagenchauffeur voor een transportbedrijf in Chippewa Falls, in Wisconsin (VS), en wist heel goed dat hij geadopteerd werd toen hij nog heel jong was. “Ik wist altijd dat ik geadopteerd was", bevestigde Nathan, “maar het kwam gewoon nooit in me op dat ik ooit mijn ouders zou vinden." Zijn adoptieouders waren altijd op de hoogte geweest van de identiteit van zijn biologische ouders, maar Nathan had nooit interesse getoond om de details te weten. Maar op een dag merkte Nathans moeder iets vreemds op aan zijn vrienden op Facebook. Het viel de moeder op dat er tussen die namenlijst ook die van Nathans biologische vader, Bob Degaro, zat: hoe was dat mogelijk?

Simpel: de twee werkten voor hetzelfde transportbedrijf, als vrachtwagenchauffeur!

De moeder rende meteen naar haar zoon om uitleg te vragen, die antwoordde dat de man gewoon een collega was. Je kunt je de schok van Nathan voorstellen toen zijn moeder hem onthulde dat de man in werkelijkheid zijn vader was.

Twee jaar lang hadden vader en zoon zij aan zij gewerkt en een typische werkrelatie tussen collega's ontwikkeld. Niets kon erop wijzen dat ze in werkelijkheid zo'n diepe bloedband hadden. Natuurlijk was de man ook geschokt toen hij hoorde dat Nathan zijn zoon was en hij legde de jongen uit waarom hij en zijn ex-vrouw destijds voor adoptie hadden gekozen. De keuze om Nathan af te staan ​​voor adoptie was eigenlijk voornamelijk te wijten aan financiële problemen en het feit dat Bob zich niet klaar voelde om een ​​goede vader te zijn.

De twee hebben nu behoorlijk wat tijd om samen bij te praten: "Het is nog steeds een beetje een schok", zei Bob, "Er zijn dagen dat ik niet weet wat ik moet zeggen of hoe ik me moet gedragen. Ik bedoel, hij is mijn zoon, maar we hebben nooit die vader-zoonrelatie gehad, omdat we elkaar ontmoetten via een werkrelatie."

Nathan had zeker niet verwacht dat die oudere collega van hem, met wie hij al twee jaar bevriend was, in werkelijkheid zijn vader zou zijn. Voor iedereen was het een echte schok, maar we hopen dat het ook het begin is van een nieuwe mooie familierelatie.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt