Piloot verliest controle over vliegtuig: onervaren passagier laat hem landen en redt iedereen (+ VIDEO) - BekijkDezeVideo.nl
x
Piloot verliest controle over vliegtuig:…
Ik ben allergisch voor water: ik kan het niet drinken of zelfs huilen zonder een reactie te krijgen Ze vraagt ​​haar zus haar baan op te geven om babysitter te zijn:

Piloot verliest controle over vliegtuig: onervaren passagier laat hem landen en redt iedereen (+ VIDEO)

15 Mei 2022 • Door Janine
2.410
Advertisement

Voor velen van ons is het niet altijd gemakkelijk om een ​​reis te plannen en te besluiten om met behulp van een vliegtuig te reizen. De angsten zijn altijd talrijk en tenslotte lijkt het tegen elke fysieke wet in te gaan om met een zwaar voertuig de lucht in te gaan, maar we weten dat het niet zo is. De technologie heeft hierin grote stappen gemaakt en reizen met het vliegtuig is aan de orde van de dag.

Wat zou ondanks alles de meest angstaanjagende situatie kunnen zijn tijdens het vliegen? Misschien dat je onderweg bent zonder dat iemand het vliegtuig bestuurt. Als een filmscenario, nietwaar? Toch is dit wat er werkelijk gebeurde in Florida. Laten we eens kijken.


Op een gewone dag en reizend met een klein vliegtuig dat plaats bood aan maximaal 13 passagiers, waren er momenten van pure paniek en spanning. Waarom? De piloot werd onwel en kon het vliegtuig niet meer besturen. Een onverwachte en gevaarlijke gebeurtenis die dankzij de moed en het initiatief van een passagier goed afliep.

Zonder enige ervaring, maar met veel wilskracht, slaagde een gewone passagier erin om kalm te blijven, niet in paniek te raken en zodra hij besefte dat de situatie nijpend was, nam hij contact op met de verkeersleiders.

Het enige waar deze man zeker van was, was dat de piloot van de Cessna Caravan onwel was geworden en dat niemand anders dan hijzelf de situatie had kunnen oplossen. Wat te doen? Niets meer dan via de radio contact opnemen met de luchtverkeersleiders. “De situatie is ernstig. - communiceerde de passagier onmiddellijk - De piloot is onwel geworden en ik heb geen idee hoe ik een vliegtuig moet besturen".

Gelukkig was er in de verkeerstoren ook een vlieginstructeur aanwezig die de passagier direct praktische instructies gaf. "Probeer de vleugels op gelijke hoogte te houden en begin geleidelijk af te dalen. Houd koers en volg de kust, we proberen je zo snel mogelijk te volgen".

In zeer korte tijd bevond het vliegtuig zich feitelijk op korte afstand van Boca Raton en werd het naar de luchthaven van Palm Beach gestuurd waar de passagier op een meesterlijke manier wist te landen.

Advertisement

De kalmte en rationaliteit van de man, gecombineerd met praktische aanwijzingen van de controleurs, leidden de gebeurtenis tot een goed einde. Het fundamentele was, zoals blijkt uit de volgende verhalen, de aandacht die door de passagier werd gehouden. Als hij in paniek was geraakt en niet alles deed wat hem werd opgedragen, zou het niet op dezelfde manier zijn afgelopen.

In zeer korte tijd ging het nieuws viraal op het web en velen feliciteerden deze bijzondere passagier. Wie van ons zou niet hetzelfde temperament willen hebben als deze man en koelbloedig blijven tot het punt om een ​​vliegtuig aan de grond te zetten?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt