De bruid verschijnt aan het altaar met een overdreven jurk: de bruidegom valt bijna flauw zodra hij haar ziet (+ VIDEO)

Janine image
door Janine

31 Mei 2023

De bruid verschijnt aan het altaar met een overdreven jurk: de bruidegom valt bijna flauw zodra hij haar ziet (+ VIDEO)
Advertisement

Wanneer je de juiste persoon vindt, de partner van en voor het leven, is de kans groot dat je richting een gelukkige gebeurtenis gaat: het huwelijk. De viering van dit sacrament is in feite het symbool bij uitstek van een diepe verbintenis, van de keuze om elk moment te willen delen met je wederhelft. Het is daarom altijd een feestelijke dag, met vreugde en gejuich. Het kan echter gebeuren dat de langverwachte ceremonie niet precies verloopt zoals deze tot in de puntjes was gepland...

Wat is er in dit geval gebeurd? Een jurk liet de jonge bruidegom met wijdopen ogen achter...

via Instagram

Advertisement
 unagranrealidad/Instragram

unagranrealidad/Instragram

Het verhaal speelde zich precies af tijdens de huwelijksceremonie van een jong stel: de gasten waren allemaal aanwezig, de sfeer was vrolijk en vol enthousiasme. Alles leek goed te gaan. En toen deed de bruid haar intrede.

Zoals te zien is in de video, verschijnt tussen zacht licht en knipperende LED's een vrouw begeleid door klassieke bruiloftsmuziek.

Het huwelijk is misschien wel een van de oudste tradities waar mensen aan gewend zijn te denken. Vrijwel altijd is de bruid in het wit gekleed, dan is er de uitwisseling van de ringen die samen met die van de geloften plaatsvindt, enzovoort. In dit geval bleek het 'probleem' de jurk van de vrouw te zijn. Die was wel wit, precies zoals je zou verwachten. Maar…

Advertisement
 unagranrealidad/Instragram

unagranrealidad/Instragram

Haar 'ontwerp' was behoorlijk gedurfd en liet haar geliefde letterlijk sprakeloos achter: we zien de vrouw door het gangpad lopen terwijl ze 'in de schijnwerpers' staat van de cameraman die druk bezig is met het video-aandenken van het evenement. Maar als ze eenmaal naast haar partner staat, valt meteen de reactie van de man op.

Met wijdopen ogen en een verbijsterde blik, niet in staat om zich in woorden uit te drukken. Het is duidelijk hoe hij op dat moment in verlegenheid is gebracht en duidelijk niet op zijn gemak met wat hij voor zich ziet.

Zijn bruid is een mooie vrouw, maar haar jurk laat misschien iets te weinig aan de verbeelding over en heeft haar bijna echtgenoot verbouwereerd. In feite ging zijn reactie veel verder dan die ongelovige blik.

Op een gegeven moment is het duidelijk te zien, wankelend, bijna onthutsend bij het besef van wat er aan de hand is. We kunnen zijn gedachten niet lezen, maar zijn uitdrukking lijkt te zeggen: het kan niet waar zijn, ik droom...

Dus "geeft" hij er de voorkeur aan om te gaan zitten en op adem te komen, nog steeds geschokt en verbaasd, terwijl hij zichzelf bijna op een stoel laat "vallen".

Zijn bruid merkte op een gegeven moment dat iets haar man stomverbaasd en totaal teleurgesteld had gemaakt... maar de video eindigt met een ceremonie waarvan we niet weten hoe en of die zal eindigen. Wat vind je van de reactie van de man?

Advertisement