Hij trouwt en woont met 6 vrouwen tegelijk: "Ik wil van elk een kind"

Janine image
door Janine

02 April 2023

Hij trouwt en woont met 6 vrouwen tegelijk: "Ik wil van elk een kind"
Advertisement

Het leven gaat als volgt: je wordt geboren, je groeit op, je vindt de juiste persoon om je toekomst mee te delen en je sticht een leuk gezinnetje. Misschien neem je een hond. We komen natuurlijk bijna in een cliché terecht, maar het bestaan ​​van velen gaat echt zo en daar is niets mis mee, integendeel. Verliefd worden en een gezin stichten is een van de meest boeiende en positieve ervaringen die je kunt hebben: van iemand houden is geweldig.

Maar waarom zou je je dan beperken tot slechts één persoon?! De hoofdpersoon van dit verhaal gelooft zozeer in de schoonheid van de liefde dat hij heeft besloten er "geen genoegen mee te nemen”.

via New York Post

Advertisement
Arthuro Urso/ Facebook

Arthuro Urso/ Facebook

Arthur O Urso, 37 jaar, is een Braziliaanse influencer die kan bogen op een behoorlijke aanhang en niet alleen op sociale media. De man heeft namelijk 9 vrouwen gehad! Later scheidde hij van een aantal van hen en heeft er momenteel "slechts" zes: Luana Kazaki, 27, Emelly Souza, 21, Valquíria Santos, 24, Olinda Maria, 51, Damiana, 23 en Amanda Albuquerque, 28. allemaal getrouwd in een katholieke kerk in São Paulo, zelfs als hun huwelijk juridisch niet bindend is.

De Braziliaan specificeerde dat hij onvoorwaardelijk van al zijn vrouwen houdt, ongeacht welke "eerst arriveerde" en op alle mogelijke manieren probeert om aan hun wensen te voldoen, ook al is dit zeker financieel gezien niet goedkoop is: hij geeft enkele duizenden euro's uit om ze tevreden te stellen.

Maar het gevoel dat deze groep mensen verenigt, zit dieper dan men zou denken: Arthur vroeg zijn metgezellen om zijn grootste wens te vervullen.

Advertisement
Arthur O Urso/ Instagram

Arthur O Urso/ Instagram

"Ik wil kinderen met ze hebben, met allemaal: ik wil niemand boos maken door te kiezen met wie ik kinderen wil krijgen en daarom zou ik er graag van elk een hebben". Om zijn droom waar te maken, kozen ze ervoor om in de richting van draagmoederschap te gaan: "Ik wil de een niet 'voorrang' geven boven de ander en daarom geloof ik dat draagmoederschap de beste keuze is. Ik wou dat ze allemaal zwanger konden worden precies op hetzelfde moment. We hebben veel discussies gehad voordat we tot deze beslissing kwamen, maar nu zijn we er enthousiast over en kunnen we niet wachten om verder te gaan."

De man verklaarde dat hij bereid is om tot bijna 40.000 euro uit te geven voor de interventies die nodig zijn om zijn gezin "uit te breiden", en verklaarde dat er tal van voorstellen zijn ontvangen om die procedures te kunnen implementeren: "er is nog steeds vraag naar, maar we zijn op zoek naar wie blindelings te vertrouwen is”.

Hun relatie is duidelijk afwijkend, maar de "kleine groep" lijkt gelukkig te zijn. Is het een teken dat de moderne tijd ook de traditionele monogamie aan het uitroeien is? Wat denk jij ervan?

Advertisement