Ze klagen hun zoon aan voor £500.000 omdat hij nog geen grootouders van hen heeft gemaakt: "We willen een kleinkind" - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze klagen hun zoon aan voor £500.000…
2-jarige jongen bestelt per ongeluk 31 broodjes bij McDonald's via de mobiele telefoon van zijn moeder Klassieke en romantische trouwfoto of grap van het bruidspaar: wat zie je op deze foto?

Ze klagen hun zoon aan voor £500.000 omdat hij nog geen grootouders van hen heeft gemaakt: "We willen een kleinkind"

20 Mei 2022 • Door Janine
8.085
Advertisement

Een stel moet vrij zijn om te kiezen of ze kinderen willen of niet, maar sommige ouders lijken hier veel druk op uit te oefenen. Er zijn verschillende redenen om geen kinderen te krijgen, en een daarvan omvat ook gezondheidsgerelateerde belemmeringen. Sanjiv Ranjan Prasad en zijn vrouw Sadhana Prasad willen echter koste wat kost een kleinkind, vooral nadat ze duizenden ponden hebben uitgegeven om hun zoon in het buitenland te laten studeren, hem te laten trouwen op een luxe locatie en hem praktisch een prachtig leven heeft laten opbouwen, ten koste van henzelf. Deze ouders, die het financieel niet goed hebben, hebben besloten hun zoon en schoondochter voor een exorbitant bedrag aan te klagen. Volgens hen zou dit de compensatie zijn voor het nog niet hebben van een kleinkind.


"My son has been married for six years but they are still not planning a baby"

Pubblicato da The Mirror su Giovedì 12 maggio 2022

"Mijn zoon is zes jaar getrouwd, maar is nog niet van plan om een ​​kind met zijn vrouw te krijgen. Als we tenminste een kleinzoon zouden hebben om tijd mee door te brengen, zou onze pijn draaglijker worden", zeiden de ouders van de jongen. Maar over welke pijn hebben ze het? De ouders legden uit dat ze midden in een financiële crisis zitten, een oneerlijke situatie waar ze graag uit willen komen, aangezien ze hun hele leven lang alles voor hun kind hebben betaald. Deze laatste, die in 2016 is getrouwd dankzij het geld van mama en papa, heeft hen nog niet "beloond" met een kleinkind.

Komt het kleinkind niet, dan is de oplossing via de legale weg: de ouders van de jongen hebben besloten hem aan te klagen voor in totaal £500.000. Een ongelooflijk hoog bedrag, dat de jongen met zijn vrouw zal moeten delen: de ouders hebben de schoondochter namelijk ook aangeklaagd. De vader van de jongen beweert dat zijn schoondochter en haar familie de volledige controle hebben over het geld van zijn zoon, en dat ze het paar hebben gezegd geen kinderen te krijgen.

Met dit excuus willen de ouders van de jongen graag wat geld terugkrijgen: beiden zijn zich ervan bewust dat iemand niet kan worden gedwongen om een ​​kind te krijgen, en daarom zijn ze overgegaan tot het vragen van een schadevergoeding.

Advertisement

Er worden veel offers gebracht voor een kind, inclusief het betalen voor zijn opleiding en welzijn, maar deze ouders voelen wrok tegenover deze keuze, misschien omdat hun zoon na al die jaren en al dat geld erg onthecht is. Zoals de vader zelf zei, moest hij betalen voor de kosten van een huwelijksreceptie in een vijfsterrenhotel, een luxe auto en voor de huwelijksreis van de pasgetrouwden in het buitenland. Dit alles, zonder rekening te houden met het feit dat hij zijn zoon naar Amerika stuurde om te studeren. In totaal heeft de heer Prasad maar liefst 250.000 pond uitgegeven aan zijn zoon en vraagt ​​nu om een ​​emotionele en financiële compensatie.

De kwestie moet nog in de rechtbank worden besproken, maar het nieuws gaat nu al de wereld rond: wat vind jij?

Tags: AbsurdFamilieVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt