Hij laat haar de verlovingsring kiezen, maar geeft die dan aan een ander: “hij had 7 relaties tegelijk" - BekijkDezeVideo.nl
x
Hij laat haar de verlovingsring kiezen,…
Voor een sollicitatiegesprek geeft een meisje het 5e huwelijk van haar moeder op: de vrouw is woedend

Hij laat haar de verlovingsring kiezen, maar geeft die dan aan een ander: “hij had 7 relaties tegelijk"

25 Mei 2022 • Door Janine
1.402
Advertisement

Als een relatie mislukt, kan de teleurstelling zo groot zijn dat je je hulpeloos en ontmoedigd voelt en bang bent om je weer te laten gaan. In zulke gevallen kan alleen de tijd orde op zaken stellen en een nieuwe opening naar anderen aanmoedigen. Maar wat zijn de oorzaken van zulke situaties? Er zijn er veel en elke is anders dan de andere, maar de belangrijkste oorzaak is bedrog. Degenen die hun partner veel vertrouwen hebben gegeven wat niet wederzijds is, kunnen heel slecht reageren en zich afsluiten uit angst om weer de verkeerde persoon te ontmoeten en zich weer slecht te voelen.

Als dit gebeurt, is het altijd raadzaam om er met iemand over te praten. Of het nu een specialist, een familielid of een vriend is, het maakt niet uit, want het is de betrokkene die beslist welke van deze alternatieven het beste is. De hoofdpersoon van het verhaal dat we je gaan vertellen, heeft er bijvoorbeeld voor gekozen om haar ervaring op sociale media te delen, om precies te zijn in een video die op Tik Tok is geplaatst. Laten we eens kijken wat ze vertelde.


Deze vrouw heeft haar verhaal op internet gepubliceerd, deels om stoom af te blazen, deels om diegenen aan te moedigen die, net als zij, moeilijke tijden doormaken, maar een manier moeten vinden om ze te overwinnen. De auteur vertelt in de video dat ze, vele jaren geleden, haar toenmalige vriend vergezelde naar de juwelier om een verlovingsring te kiezen.

Een spannend en mooi moment, waar veel vrouwen van dromen en dat helaas het slechtste moment in haar relatie werd. Haar partner had haar namelijk, zoals ze later zelf ontdekte, niet om advies gevraagd voor een ring die voor haar bestemd was, maar als ​​cadeau aan een andere vriendin. Ja, je leest het goed. De man had een andere relatie en bedacht om het “officiële” meisje te vragen hem te helpen iets uit te kiezen voor zijn minnares.

Jammer dat het slechte nieuws nog niet voorbij was voor onze hoofdrolspeelster. Ze ontdekte namelijk dat haar inmiddels ex-vriend niet alleen een andere relatie had, maar nog eens 6. In totaal zeven vriendinnen die de man zo goed mogelijk probeerde te managen, maar die hem kennelijk een beetje in de war brachten. Leugens hebben immers korte benen en in dit geval was dat ook echt zo.

Na een eerste relatie die misliep, zei de vrouw dat ze een andere, even traumatiserende, had meegemaakt en dat het 12 jaar duurde om uit de tunnel van wantrouwen te komen en zich open te stellen voor een andere man. Nu lijkt ze echter de juiste persoon te hebben ontmoet die ze vertrouwt en waar ze haar leven mee wil delen.

De vele gebruikers die de post hebben gezien, hebben zich solidair verklaard met de vrouw en sommigen hebben hun persoonlijke verhalen verteld. "Mijn ex had een vrouw en 3 kinderen in een andere stad terwijl hij met mij was en onze relatie duurde twee jaar" - is te lezen in een van de vele commentaren.

Blijkbaar zijn er veel mensen die in vergelijkbare situaties leven en om moeten gaan met oneerlijke partners. Het belangrijkste is om er niet van overtuigd te zijn dat iedereen hetzelfde is en dat ze van je willen “profiteren”, want daarmee loop je het risico de deur dicht te doen voor mensen die juist veel kunnen geven en de persoon van wie ze houden gelukkig kunnen maken.

Tags: VrouwenAbsurdVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt