Man laat zijn vrouw alle spullen dragen, maar een mimespeler doet hem beseffen dat het verkeerd is - BekijkDezeVideo.nl
x
Man laat zijn vrouw alle spullen dragen,…
Ze geeft $300 uit aan haar bruidsmake-up, maar het resultaat valt tegen: School zet een 14-jarige jongen in eenzame opsluiting voor zijn

Man laat zijn vrouw alle spullen dragen, maar een mimespeler doet hem beseffen dat het verkeerd is

22 Mei 2022 • Door Janine
1.701
Advertisement

Bij de beslissing om een ​​kind op de wereld te zetten, moet er rekening mee worden gehouden dat de verantwoordelijkheden en plichten gelijkelijk over de twee ouders moeten worden verdeeld. Natuurlijk zal een moeder altijd iets meer te doen hebben, maar het is juist dat elke vader al het mogelijke doet om de last te "verlichten" en te helpen. Wat als een man dit niet uit zichzelf beseft? Geen probleem, want er is vast wel iemand die hem eraan wil herinneren. Een beetje zoals gebeurde in het verhaal dat we je gaan vertellen.

Om recht te doen, was het in dit geval een mimespeler. De man met het witte gezicht heeft een vader “op zijn plaats gezet" die het, vergeleken met zijn partner, iets te comfortabel nam. Laten we eens kijken wat hij deed.


In een video gepost door gebruiker @fiestascondjnova op Tik Tok, zien we een mimespeler die een paar jonge ouders achtervolgt om iets recht te zetten. Maar wat? Een vader die te zorgeloos is in vergelijking met zijn vrouw.

Op de beelden van de video zien we in feite een moeder die haar baby en haar rugzak in haar armen houdt, terwijl een paar stappen achter haar de man rustig rondloopt met zijn handen vrij. Een tafereel die we wie weet hoe vaak al gezien hebben, en waaraan velen niet te zwaar aan zouden hebben getild, als hij niet had ingegrepen, een mimespeler met een wit gezicht.

We zijn in Seaworld in Orlando en hier, om het publiek te vermaken, is een man die de rol van een komiek speelt. Terwijl hij zijn werk doet, merkt hij echter iets wat hem niet bevalt en onderneemt actie. Hij benadert een vrouw met een rugzak en een kind in haar armen en vraagt ​​haar, alleen met gebaren, of degene achter haar haar man is.

De vrouw zegt ja en de mimespeler begint zijn aanval. Hij haalt de rugzak van de schouders van de moeder en geeft die aan haar man, zodat hij, zonder iets te zeggen, begreep dat het helemaal niet juist was dat zijn vrouw alles droeg, terwijl hij zich op zijn gemak voelde met niets in handen.

Advertisement

Geconfronteerd met dit gebaar, kon de vrouw haar lach niet inhouden, terwijl haar man, een beetje beschaamd, niet anders kon dan glimlachen, de rugzak op zijn schouder nemen en de "kleine les" van die vriendelijke mimespeler incasseren.

Het publiek reageerde met een mooi applaus van goedkeuring voor de tussenkomst van de artiest en om erop te wijzen dat het niet normaal is om alle klusjes aan vrouwen over te laten. Ook vaders moeten verantwoordelijkheid nemen en zoveel mogelijk helpen.

In dit geval weten we niet of de vrouw zojuist het kind in haar armen had genomen dat misschien tot enkele ogenblikken eerder in de armen van de vader was geweest, het is een feit dat het altijd goed is om het belang van delen te onthouden, vind je ook niet?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt