De huisbaas verdubbelt haar huur als hij erachter komt hoeveel geld ze verdient met haar baan - BekijkDezeVideo.nl
x
De huisbaas verdubbelt haar huur als…
Hij spaart een heel jaar om zijn vrouw het huis van haar dromen te kunnen geven Ze ontmoet een man via een app, ze maken een afspraak en hij verschijnt in pyjama

De huisbaas verdubbelt haar huur als hij erachter komt hoeveel geld ze verdient met haar baan

29 Mei 2022 • Door Janine
1.484
Advertisement

De inhoud van een huurovereenkomst voorziet in een reeks vooraf vastgestelde elementen en kan variëren naargelang het specifieke type contract dat de partijen in onderling overleg van plan zijn uit te voeren. Wanneer een huurder een huurhuis betreedt, weet hij in ieder geval heel goed hoeveel hij per maand moet betalen en verwacht hij de komende maanden geen noemenswaardige huurverhoging. Een jong model daarentegen kwam in een onaangename situatie terecht toen de eigenaar van het huis waarin ze woonde haar huur meer dan verdubbelde. De reden? De man ontdekte dat het meisje veel geld verdiende en besloot daar op onredelijke wijze misbruik van te maken.


Tegen de tijd dat Romi Chase naar Miami verhuisde, begon ze veel geld te verdienen met het plaatsen van inhoud voor volwassenen op internet. Om een ​​idee te krijgen van de bedragen, moet je bedenken dat de 29-jarige in kwestie in het eerste jaar alleen al maar liefst 923.000 euro incasseerde. Het is een legale en belaste baan, waarmee de jonge vrouw in haar levensonderhoud kan voorzien en de huur van een huis met vier kamers kan betalen. De problemen begonnen toen de huisbaas erachter kwam wat voor werk ze deed en, belangrijker nog, hoeveel ze verdiende. Zonder aanwijsbare reden besloot de huiseigenaar de huur van het meisje te verdubbelen, van 2.100 euro per maand naar 4.400 euro!

De vrouw schrok van deze onterechte prijsverhoging en vertelde het moment waarop de eigenaar haar ging bezoeken voor een "inspectie":

"Toen hij kwam was alles wat hij inspecteerde mij. In werkelijkheid inspecteerde hij helemaal niets, hij liep het huis binnen en draaide zich om. Plots kwam hij naar buiten met: 'Ik heb je gevonden op Instagram'. Het was duidelijk dat hij dat niet leuk vond. Het is een legale baan, ik betaal belasting, ik sta geregistreerd als een klein bedrijf. Ik wilde geen tijd verspillen met proberen het uit te leggen, want ik had niets uit te leggen.”

Het meisje besloot natuurlijk het huis te verlaten en zo'n verhoging niet te accepteren: "Het is een toename van 120% in een tijd waarin mensen nauwelijks kunnen overleven. Het liet me op zijn zachtst gezegd in een slechte situatie achter. Ik dacht dat het dwaas was, niets van dit alles stond in de huurovereenkomst die ik had getekend. Toen ik contact opnam met enkele advocaten, antwoordden ze dat het zijn recht was, in de staat Florida is er geen regeling voor huurverhogingen. Mijn huisbaas wist dat ik een immigrant uit Polen was, hij kende mijn financiën en eerlijk gezegd voelde ik me aangevallen. Ik was geschokt, het was een zeer chaotische en hectische tijd. Hij toonde nul emoties en dus koos ik ervoor om te vertrekken."

Een werkelijk oneerlijke situatie, die zich in andere staten waarschijnlijk niet had kunnen voordoen.

Tags: WTFAbsurdVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt