Drie kinderen vinden een portemonnee vlakbij een auto en geven deze zonder aarzelen terug (+ VIDEO) - BekijkDezeVideo.nl
x
Drie kinderen vinden een portemonnee…
Een gast vulde 10 bakjes met het eten van het bruiloftsbuffet en gaf de bruid en bruidegom slechts $5 Ze doneert haar melk aan moeders in nood tijdens een tekort aan flesvoeding in de winkels

Drie kinderen vinden een portemonnee vlakbij een auto en geven deze zonder aarzelen terug (+ VIDEO)

19 Mei 2022 • Door Janine
67.145
Advertisement

In een wereld waar mensen steeds wantrouwender zijn jegens anderen, lijkt nieuws zoals dat wat we je gaan vertellen een zeldzaamheid te zijn, evenals een baken van hoop voor onze toekomst. Drie kinderen die door de straten van een wijk in Colorado fietsten, vonden een portemonnee vol bankbiljetten en waren zo verstandig om deze terug te geven aan de rechtmatige eigenaar. De man was kennelijk niet thuis, want de bewakingscamera legde het tafereel vast toen de kinderen aanbelden.

Hoevelen van jullie zouden het voorbeeld van deze kinderen hebben gevolgd en de $700 hebben teruggegeven?


Jamie Carlton kon zijn ogen niet geloven toen hij de beelden van zijn beveiligingscamera thuis bekeek. Drie kinderen op fietsen stopten voor zijn deur om het juiste te doen. Omdat er niemand thuis was, zei de automatische stem van het beveiligingssysteem tegen de jongens:

"Hallo, we kunnen de deur nu niet openen, maar de camera registreert. Dus spreek alsjeblieft een bericht in. Bedankt voor het langskomen." Het antwoord van de oudste jongen liet niet lang op zich wachten: "We hebben je portemonnee voor je auto gevonden en wilden hem terug geven. Ik zal hem hier neerleggen zodat niemand je geld kan pakken."

Hoeveel geld zat er in de portemonnee? Maar liefst 700 dollar! Er zijn nog steeds mensen die de gewoonte hebben om met veel geld op zak rond te lopen, ongeacht eventuele externe gevaren.

Unbelievable how far this has gone. Thank you all for the positive comments about these wonderful kids!!! Update: Looks like this may be on 9news at 9:00 PM and 10:00 PM tonight. 7/25/18. Update: The mother of two of the kids has contacted me. Two news stations have also been in contact. I forwarded their information on to the mother so she can contact them if she likes. What a nice lady, such great kids!!! This happened last Wednesday, 7/18/18 at my house in Aurora Colorado. If this doesn’t renew or at least refresh your faith in humanity you need help. These kids are amazing, we would love to find them to reward them and thank them. Their parents should be so proud of them. Any help finding them would be great.

Pubblicato da Jamie Carlton su Martedì 24 luglio 2018

Iedereen kan afgeleid zijn en zijn portemonnee verliezen, daar is niets ongewoons aan. Misschien is het ongebruikelijker dat de portemonnee wordt teruggegeven aan de rechtmatige eigenaar, vooral als er veel geld in zit. De ouders van deze kinderen kunnen echter trots zijn op hen en hun opvoeding: in hun onschuldige geest lijkt het idee om dat geld te houden nooit in hen te zijn opgekomen, nog geen seconde.

Jamie, de eigenaar van de portemonnee, had geen idee wie die geweldige kinderen waren, dus besloot hij zijn video van de bewakingscamera op Facebook te plaatsen, in de hoop ze op te sporen en te bedanken. Het duurde niet lang voordat de post viraal ging en ook de families van de kinderen bereikte.

Wat te zeggen, deze kinderen hebben laten zien dat ze een hoge mate van burgerzin hebben: complimenten!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt