Moeder en dochter kopen een huis met al hun spaargeld: het wordt bezet nog voordat ze er zelfs maar binnenkomen - BekijkDezeVideo.nl
x
Moeder en dochter kopen een huis met…
Een tweeling bevalt tegelijkertijd in hetzelfde ziekenhuis en hun baby's hebben hetzelfde gewicht en dezelfde lengte

Moeder en dochter kopen een huis met al hun spaargeld: het wordt bezet nog voordat ze er zelfs maar binnenkomen

21 Mei 2022 • Door Janine
1.604
Advertisement

De wens om een ​​huis te kopen is wijdverspreid onder jongeren, maar ook onder die gezinnen die moeite hebben om een ​​steeds hogere maandhuur te betalen. Het is natuurlijk niet gemakkelijk, maar het is vaak handig om deze weg te bewandelen aangezien de hypotheekbetaling vrijwel zeker lager is dan die van de huur. Jen Larsen en haar moeder, Donna Edmonds, hadden besloten hun spaargeld te bundelen om een ​​huis te kopen, aangezien hun huur respectievelijk was gestegen tot $500. Helaas hadden de twee vrouwen geen rekening gehouden met een vrij wijdverbreid fenomeen, namelijk de illegale bezetting van huizen, en nu lopen ze het risico hun legitieme huis niet meer te kunnen betreden.


De twee vrouwen, moeder en dochter, waren tot de conclusie gekomen dat ze samen een huis gingen kopen. De keuze was ongetwijfeld ingegeven door economische behoeften en door het feit dat de huurprijzen geleidelijk aan stegen. Jen Larsen en haar moeder hebben elke cent gespaard en enorme offers gebracht voordat ze eindelijk een huis konden kopen dat ze hun eigen huis konden noemen, maar hun droom veranderde al snel in een nachtmerrie.

De voormalige eigenaar van het pand vroeg de twee vrouwen om een ​​grote gunst: 7 dagen meer tijd om het huis definitief van zijn bezittingen te kunnen bevrijden en uiteindelijk ter beschikking te stellen aan de nieuwe eigenaren. De verkoper legde hen uit dat zijn financiële situatie niet de beste was en natuurlijk waren Larsen en haar moeder begripvol. Helaas echter, terwijl de voormalige eigenaar het huis ontruimde, slopen andere mensen het huis binnen en bezetten het permanent.

Henderson home trashed

“Full of trash, full of clothes, just garbage everywhere… There is rotten food everywhere, dirty diapers, poopy diapers, there is feces, urine all over the house,” said homeowner Jen Larsen walking through. FOX5's Kim Passoth shows us what squatters left behind. Read More: https://bit.ly/3y3qurX

Pubblicato da FOX5 Las Vegas su Venerdì 29 aprile 2022

De nieuwe krakers weigerden te vertrekken en hier begonnen de problemen voor Jen en Donna. Na een reportage op Fox5 over het onderwerp bleek dat het huis werd bewoond door een vrouw die beweerde daar alle recht toe te hebben, omdat ze een legale huurovereenkomst had gekregen van de vorige eigenaar. De waarheid die uiteindelijk naar voren kwam, is dat de eigenaar van begin af aan schuldig was: in feite had zijn ex-vrouw het huis bewoond, die op haar beurt een andere man binnenliet.

Toen ze hun huis weer in bezit kregen, waren Jen en haar moeder getraumatiseerd door wat ze binnen aantroffen: allerlei soorten afval, vuile luiers, urine en uitwerpselen op de vloerbedekking van het huis, enz. Het zal veel geld kosten om de schade veroorzaakt door deze "krakers" te herstellen - geld dat Jen en Donna momenteel niet hebben, omdat ze alles hadden gespaard om het huis te kopen.

Een werkelijk onaangename ervaring, waarvan we hopen dat de twee vrouwen het snel achter zich kunnen laten.

Tags: AbsurdVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt