"Niemand anders mag wit dragen, ik wil geen kinderen of zelfs maar gestrest zijn": de regels van een bruid - BekijkDezeVideo.nl
x
"Niemand anders mag wit dragen, ik wil…
Ze krijgt een cadeau van haar stiefkinderen: ze opent het en ontdekt dat het de documenten zijn voor hun adoptie (+ VIDEO) Zwangere vrouw onderbreekt huwelijk op het mooiste moment: “Ik draag je baby, luister naar me”

"Niemand anders mag wit dragen, ik wil geen kinderen of zelfs maar gestrest zijn": de regels van een bruid

20 Mei 2022 • Door Janine
25.827
Advertisement

Elk kind, meisje, vrouw, fantaseert en stelt zichzelf voor op haar trouwdag. Degenen die het als een van de belangrijkste momenten in hun leven beschouwen, denken niet anders dan aan die datum en alle details die het zullen kenmerken. Beginnend bij de jurk, vervolgens de ceremonie, het diner en de bruidscadeautjes, bruidssuikers, versieringen, boeketten enzovoort. Dit alles in functie van de perfectie van een evenement dat hopelijk in het geheugen en in de harten van zowel de echtgenoten als de gasten zal blijven. Om dit alles te laten gebeuren en de ceremonie vrijwel vlekkeloos te laten verlopen, is het noodzakelijk om veel geld te investeren. Wat als er iets misgaat na alle voorbereidingen en geld dat is besteed?

Voor de hoofdpersoon van dit verhaal worden onvoorziene gebeurtenissen op haar trouwdag niet in het minst overwogen. Daarom heeft ze een lijst met strikte regels opgesteld die iedereen zal moeten respecteren. Laten we het samen bekijken.


Kennedy Marks is de toekomstige bruid die heeft besloten, door een video op Tik Tok te publiceren, om aan iedereen duidelijk te maken wat de regels zijn die moeten worden gerespecteerd op haar trouwdag. Niet één, niet twee, niet drie, maar 13 nauwkeurige en gedetailleerde regels die geen ruimte voor twijfel laten. Wat vraagt ​​dit meisje? Allereerst dat niemand anders, zelfs de bruidsmeisjes iet, een witte jurk draagt. Zij moet opvallen en niemand mag zelfs in de verste verte verkeerd begrijpen wie de hoofdpersoon die dag is.

"Ik wil absoluut geen kinderen, tenzij het van tevoren is afgesproken. - zei het meisje - ik hou van kinderen, laat dat duidelijk zijn, maar ik wil niet dat er geschreeuwd, gesprongen of gerend over de vloer wordt terwijl ik mijn eerste dans maak”. Duidelijkheid is blijkbaar haar troef, want naast het geven van de regel geeft ze ook een precieze uitleg over de redenen van het verzoek.

Niemand mag mensen meenemen die niet zijn uitgenodigd door de echtgenoten, vooral als ze niet bekend bij hen zijn. "Ik wil geen saaie mensen, ik eis dat er geen mobiele telefoons zijn omdat ik geen gedoe wil, iedereen moet beleefd zijn tegen het personeel, anders stuur ik ze weg en niemand mag persoonlijke aankondigingen doen, vooral met de microfoon, anders zouden ze het risico lopen mij op de achtergrond te zetten en dat wil ik absoluut niet".

Kortom, er mag niets ongepland zijn en zij, hoogstens de bruidegom, moet de onbetwiste protagonist van de hele dag zijn. "En je moet me niet stressen! - vertelde ze - Als je iets te zeggen hebt, zeg het dan tegen mijn moeder, niet tegen mij".

Hoewel Kennedy het aanzoek nog niet heeft ontvangen en geen ring om haar vinger heeft, heeft ze heel duidelijke ideeën over wat ze wel of niet wil op haar bruiloft en bedacht ze om het ruim van tevoren openbaar te maken om iedereen, vrienden en familieleden, voor te bereiden. Niemand zal kunnen zeggen dat ze niet op de hoogte zijn en verbaasd zijn als hij van de dansvloer wordt gestuurd of wordt weggestuurd omdat hij met zijn zoon verscheen.

De regels en zijzelf spreken immers duidelijk en naast persoonlijke smaak hebben ze nog een heel terechte drijfveer: geld. Aangezien de kosten niet de laagste zullen zijn, wil de vrouw niet dat er fouten worden gemaakt en mag niets die speciale dag verpesten.

Advertisement

Uiteraard kreeg de post veel reacties, allemaal heel verschillend van elkaar. Er zijn mensen die het met haar eens zijn en dezelfde regels zouden hanteren op hun bruiloft en mensen die ze te pretentieus vinden. "Het is ook het feest van je man, je kunt niet alles zelf kiezen" - zegt een opmerking, maar wie weet heeft Kennedy dit detail gemist en is ze van plan alles te organiseren volgens haar behoeften en voorkeuren.

In dit geval hopen we dat ze de juiste persoon vindt die van haar houdt en die ook bereid is haar "geboden" te accepteren.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt