2-jarige jongen bestelt per ongeluk 31 broodjes bij McDonald's via de mobiele telefoon van zijn moeder

Janine

21 Mei 2022

2-jarige jongen bestelt per ongeluk 31 broodjes bij McDonald's via de mobiele telefoon van zijn moeder
Advertisement

Ouders van vandaag weten heel goed dat ze, door een mobiele telefoon in handen van hun kind van een paar jaar oud te geven, hem binnen enkele ogenblikken zullen kunnen kalmeren. Het is een makkelijke manier die zeker niet de gezondste en meest leerzame voor het kind is, maar wanneer de vermoeidheid van mama en papa toeslaat, is het altijd een veilige haven. Kinderen spelen op een ongevaarlijke manier met mobiele telefoons, maken foto's of spelen met sommige applicaties, maar ze moeten altijd onder controle worden gehouden. Kelsey Burkhalter Golden was misschien te lang afgeleid, terwijl haar 2-jarige zoon Barrett met haar smartphone speelde. De afleiding kostte haar een onverwachte bestelling van 31 broodjes van McDonald's.

Advertisement

I have 31 free cheeseburgers from McDonald’s if anyone is interested. Apparently my 2 yr old knows how to order doordash.

Pubblicato da Kelsey Burkhalter Golden su Lunedì 16 maggio 2022

Kelsey Burkhalter Golden verwachtte niet dat iemand bij haar zou aanbellen om 31 McDonald's cheeseburgers achter te laten, aangezien ze geen bestellingen had geplaatst. Bij het begroeten van de bezorger vroeg ze zich af wat er was gebeurd, totdat ze naar haar zoon Barrett keek: hij was het die, via een applicatie die al op de telefoon was geïnstalleerd, die op zijn zachtst gezegd overdreven bestelling had geplaatst. Kelsey was ervan overtuigd dat Barrett hier en daar wat foto's aan het maken was, met zijn mobiele telefoon, een onschuldige bezigheid die hem wat plezier bezorgde. Dat hij bij zijn favoriete fastfoodrestaurant 31 broodjes kon bestellen, had ze niet verwacht.

Tegen de tijd dat de bestelling was afgeleverd, telde Kelsey de cheeseburgers en controleerde ze de bon: de totale kosten van de broodjes waren meer dan $90, inclusief een fooi van $16 die de kleine Barrett royaal aan de rekening had toegevoegd.

I was on tv!! 🤣🤣🤣🤣🤣

Pubblicato da Kelsey Burkhalter Golden su Lunedì 16 maggio 2022

Natuurlijk had de kleine Barrett nooit al die broodjes kunnen eten, dus besloot Kelsey haar bizarre ervaring op een lokale Facebook-groep te posten, waarin ze specificeerde dat ze die broodjes zou geven aan iedereen die ze wilde hebben. Barrett slaagde er uiteindelijk maar in om de helft van een hamburger te eten. Kelsey was erg onder de indruk van het vermogen van haar zoon om de telefoon te gebruiken, maar vanaf nu zal ze beter opletten wanneer Barrett haar smartphone in handen heeft.

In ieder geval kon deze moeder van geluk spreken: de bestelling van haar zoontje was niet hoger dan $100. Andere moeders daarentegen kunnen niet zeggen dat ze zoveel geluk hebben gehad.

Advertisement