Ze geeft $300 uit aan haar bruidsmake-up, maar het resultaat valt tegen: "Ik doe het zelf beter” - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze geeft $300 uit aan haar bruidsmake-up,…
Man laat zijn vrouw alle spullen dragen, maar een mimespeler doet hem beseffen dat het verkeerd is

Ze geeft $300 uit aan haar bruidsmake-up, maar het resultaat valt tegen: "Ik doe het zelf beter”

22 Mei 2022 • Door Janine
2.369
Advertisement

Het is normaal om een ​​onberispelijke look te verwachten op je trouwdag en daarom probeer je talloze jurken, make-up en menu's uit. Alles moet perfect zijn, of in ieder geval bijna. Haley, die zichzelf "stellarb0mb" noemt op TikTok, is een jonge bruid die de hele wereld haar rampzalige make-up liet zien: de vrouw gaf $300 uit om zich door een professional te kunnen laten opmaken en zo te pronken met een onberispelijke look, maar het resultaat was echt slecht.

"Ik doe het zelf beter” was de opmerking van de toekomstige bruid op sociale netwerken.


$300 betalen voor slecht geleverd werk zou iedereen boos maken, denk je ook niet? Haley heeft vlak voor haar bruiloft een video op TikTok geplaatst waarin ze het resultaat laat zien van haar make-up in een professionele studio. Haar make-up ziet er echter allesbehalve professioneel uit: de kleur van de foundation was helemaal verkeerd voor haar teint en bovendien had de visagiste nog geen primer gebruikt, waardoor de make-up al begon te smelten en alle imperfecties duidelijk liet zien van haar huid, vooral rond de neus. Wat is dat voor professionele make-up als het niet ook gezichtsimperfecties verbergt?

Veel gebruikers zeiden, in overeenstemming met Haley, dat het een erg amateuristische make-up was: "Dit is de make-up aan het einde van de dag!" of: "Iedereen die zegt dat deze make-up niet slecht is, liegt tegen je. De bruidsmake-up moet onberispelijk zijn, vooral voor die prijs. Je kunt veel beter krijgen voor al dat geld." En als afsluiting: "Het is hooguit amateuristisch, de meesten van ons dragen betere make-up om naar het werk of naar de supermarkt te gaan."

Haley's video werd 940.000 keer bekeken en uiteindelijk besloot ze een klacht in te dienen bij de winkel die haar make-up had gedaan. De eigenaresse verontschuldigde zich voor het ongemak en, zonder haar extra kosten aan te rekenen, maakte ze Haley zelf feilloos op. Deze keer zag de make-up eruit alsof het door een professional was gedaan!

We moeten altijd letten op de professionaliteit van alle winkeliers die persoonlijke diensten aanbieden, vooral als we een belangrijk evenement zoals een bruiloft plannen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt