Beroemde turnster kiest eenvoudige en goedkope trouwjurk: "Ik heb maar $120 uitgegeven"

Janine image
door Janine

02 Mei 2023

Beroemde turnster kiest eenvoudige en goedkope trouwjurk: "Ik heb maar $120 uitgegeven"
Advertisement

Trouwen is een belangrijk moment in het leven van een stel, maar je hoeft geen fortuin uit te geven om het te vieren. Een eenvoudige en goedkope bruiloft kan net zo mooi en zinvol zijn als een weelderige en dure bruiloft, je moet gewoon de essentiële elementen zorgvuldig kiezen: je kunt creatieve en originele oplossingen vinden die de stijl en persoonlijkheid van het paar weerspiegelen, zonder kwaliteit en smaak op te geven.

Een simpele en goedkope bruiloft is een slimme en verantwoorde keuze, waarmee je geld en stress bespaart en volop kunt genieten van de mooiste dag. Dit deed Olympisch turnster Simone Biles Owens. Onlangs plaatste ze foto's van haar huwelijk in het gerechtsgebouw met NFL-speler Jonathan Owens op Instagram.

via Glamour

De look van de bruid verbaasde iedereen, vooral omdat Simone ook de prijs van haar prachtige jurk onthulde. De vrouw bekende op sociale media dat de witte vierlaagse jurk, sandalen met hoge hakken en bandjes, trouwringen en boeket allemaal tegen zeer lage kosten op Amazon waren besteld

De jurk is van Selfie Leslie en kost slechts $120, terwijl de schoenen van Pretty Little Thing zijn en worden aangeboden voor $32. De trouwringen zijn ook op Amazon gekocht, want Simone en Jonathan wachten op hun echte ringen om de figuratieve bruiloft te vieren die enkele weken later zal plaatsvinden. Bij die gelegenheid zullen ze de pracht en praal de vrije loop laten.

Advertisement

"We gaan over een paar weken 'opnieuw' trouwen', legde Simone uit aan haar fans. "We moesten hier in de Verenigde Staten 'legaal' trouwen, omdat het onze een figuratief huwelijk zal zijn."

Simone onthulde aan haar fans alle plannen voor het volgende feest en bekende dat ze er zeker van is dat hun verbintenis voor altijd zal duren en dat ze niet van plan is op zoek te gaan naar een andere levenspartner. Er zal zeker iets weelderigs zijn voor de volgende ceremonie, maar voor deze heeft de jonge vrouw laten zien dat je een prachtige bruid kunt zijn, zelfs zonder een fortuin uit te geven.

Advertisement