Moeder krijgt kritiek omdat ze in haar pyjama naar buiten gaat om haar kinderen naar school te brengen: ze dient hen van repliek - BekijkDezeVideo.nl
x
Moeder krijgt kritiek omdat ze in haar…
Meisje verft haar haren in de kleuren van de regenboog voor $300 en haar vader vraagt ​​haar als straf de huur te betalen Moeder heeft midden in de nacht geen melk meer voor haar dochtertje: 2 politieagenten kopen het voor haar (+ VIDEO)

Moeder krijgt kritiek omdat ze in haar pyjama naar buiten gaat om haar kinderen naar school te brengen: ze dient hen van repliek

23 Mei 2022 • Door Janine
22.520
Advertisement

Jodie Palmer is een 34-jarige werkende vrouw en een onvermoeibare moeder van drie kinderen. Hoewel ze probeert een positief rolmodel voor haar kinderen te zijn, bestempelen mensen haar als een slechte moeder, “lui” en zelfs “walgelijk”, omdat ze haar kinderen soms in hun pyjama naar school brengt. Het feit dat de vrouw een pyjama onder haar jas draagt, lijkt een reden voor een negatief oordeel over haar. Zoals Jodie zelf opmerkte, is het echter precies het tegenovergestelde: juist omdat ze een toegewijde moeder is en absoluut niet wil dat haar kinderen te laat op school komen, gaat ze in haar pyjama naar buiten. Haar kinderen zijn in feite haar prioriteit.

via: Mirror

🚙 Beep Beep 🚗 Back on the road again this morning 🙂

Pubblicato da Jodie Palmer su Mercoledì 23 giugno 2021

Jodie was erg van streek toen ze de kritiek las die op haar werd geuit door andere ouders of door vreemden die zagen dat ze haar kinderen in haar pyjama naar school bracht. Naast dat ze zich zonder reden aangevallen voelde door onbekende mensen, benadrukte Jodie dat haar gedrag volledig verkeerd werd begrepen: "Ik ben geen slechte moeder omdat ik in mijn pyjama naar buiten ga, ik ga naar buiten in mijn pyjama omdat ik probeer een goede moeder te zijn.” Bovendien is het geen gewoonte van Jodie om het huis uit te gaan in haar pyjama, maar ze legde uit dat ze het deed in die bijzonder zware dagen: na een slapeloze nacht met haar eenjarige baby werd ze laat wakker en had ze geen tijd om zich aan te kleden. Zelf verklaarde ze:

"Mensen kijken naar me en denken dat ik lui ben of dat ik niet trots op mezelf ben of dat ik een slecht voorbeeld ben voor mijn kinderen. Maar ik ben het tegenovergestelde. Ik was zo'n beetje de hele nacht op geweest met mijn eenjarige zoon. Ik heb minder dan een paar uur ononderbroken geslapen. Maar ik stond toch op, maakte mijn kinderen klaar voor school en bracht ze op tijd. Ik had gewoon geen tijd voor mezelf, maar dat is oké, want mijn prioriteit zijn zij en niet hoe vreemden mij zien."

My team 💕

Pubblicato da Jodie Palmer su Venerdì 30 aprile 2021

Volgens Jodie zijn het de volwassenen die problemen hebben met haar ochtendoutfit, aangezien de kinderen er niet om geven, ze zich niet schamen en eerlijk gezegd beseffen ze het niet eens. "Sinds wanneer is fulltime moeder zijn iets om je voor te schamen en online als kritische opmerking te gebruiken?" Jodie zei: "Ik zou willen dat mensen niet zouden oordelen over onbekenden die het op de een of andere manier proberen te redden en proberen het zo goed mogelijk te doen, in het belang van hun gezin."

Advertisement

Nature walk 🥰

Pubblicato da Jodie Palmer su Lunedì 30 agosto 2021

Tot slot wilde Jodie advies geven aan iedereen die 's morgens vroeg op straat een moeder in pyjama ziet: "De volgende keer dat je een moeder in pyjama ziet, waarom lach je dan niet naar haar in plaats van haar te veroordelen? Ze maakt waarschijnlijk een hele moeilijke periode door, maar ze heeft ervoor gezorgd dat haar kinderen naar school gaan: en dat is toch het belangrijkste?".

Tags: AbsurdFamilieVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt