Oma borduurt alle tekeningen gemaakt door haar kleindochter en maakt een prachtig cadeau voor haar 18e verjaardag - BekijkDezeVideo.nl
x
Oma borduurt alle tekeningen gemaakt…
Kind klopt op de deur en rent weg en laat een kartonnen doos achter met de boodschap: “Zoek een thuis voor deze puppy

Oma borduurt alle tekeningen gemaakt door haar kleindochter en maakt een prachtig cadeau voor haar 18e verjaardag

25 Mei 2022 • Door Janine
961
Advertisement

Herinner je je het mooiste cadeau dat je op je 18e verjaardag kreeg? De leeftijd van 18 jaar is het meest begeerde moment van jongeren, die drempel die, eenmaal overschreden, elke tiener in staat stelt de volwassen wereld te betreden. Je wordt volwassen en gaat je eigen keuzes maken. In veel gevallen nog geleid door de ouders, in andere niet. Maar het is natuurlijk een heel mooi moment om te beleven en de geschenken die ermee gepaard gaan zijn altijd zeer welkom. Gezocht, gewenst, gedroomd, die dag komt en vervult het hart met vreugde van elke jongen of meisje.

Zo was het ook voor de hoofdpersoon van dit verhaal. Op haar 18e verjaardag kreeg ze een fantastische verrassing die haar sprakeloos maakte. Laten we samen kijken wat het mooiste cadeau voor haar was en vooral van wie het kwam.


Marina Monteiro is een meisje dat net 18 is geworden en een uniek cadeau heeft gekregen van haar geliefde oma. 72 jaar oud, wist grootmoeder Maria Cristina Monteiro een mooie verrassing voor haar meisje te verzinnen.

De vrouw liet, samen met de rest van de familie en een paar dagen voor het feest, aan Marina weten dat ze niet kon deelnemen aan de lunch die voor haar verjaardag was georganiseerd. Teleurgesteld en in tranen, wist de grootmoeder haar kleindochter te overtuigen door een smoes te verzinnen die verband hield met haar gezondheidstoestand. Gelukkig had de vrouw geen enkel problemen, maar ze was gewoon een plan aan het smeden voor de 18-jarige.

Op de dag van haar verjaardag, na een lunch met de andere familieleden, kwam grootmoeder Maria bij haar kleindochter thuis en gaf haar haar cadeau. Traditiegetrouw moest het geschenk een deken zijn en Marina wist dat maar al te goed. Wat ze absoluut niet had verwacht, was het kenmerk van de deken en zijn uniciteit.

De quilt die de grootmoeder volledig met de hand had gemaakt, was een omzetting in stof van alle tekeningen die het meisje had gemaakt en aan haar grootmoeder had gegeven sinds ze klein was. Een echte collage van tekeningen die het meisje ontroerde.

De familieleden, die van alles af wisten, en aanwezig waren bij de bezorging van het pakket, hebben die momenten vereeuwigd waar later twee korte video's van werden gemaakt die ze op haar Tik Tok-profiel deelde.

Advertisement

"Ik hield heel erg van tekenen - bekende Marina - ik was ook erg ondernemend en ik verkocht mijn kleine werken voor 25 cent per stuk. Een prachtige verrassing waar mijn familieleden aan hebben bijgedragen. Ze wisten heel goed dat mijn oma er zou zijn, maar iedereen zei dat het niet zo was. Dit maakte het cadeau nog mooier voor zowel mij als mijn oma."

De deken met al haar tekeningen was, behalve dat het een bewijs was van oma Maria's grote vaardigheid in borduren, ongetwijfeld het mooiste, tedere en meest oprechte geschenk dat het meisje voor haar 18e verjaardag kon krijgen. Kijk maar naar de afbeeldingen van de video's om het te beseffen.

Welk cadeau heb jij op die dag gekregen?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt