Moeder geeft voorrang aan het paar in plaats van aan de kinderen: "Wij komen eerst, zij zullen ons op een dag verlaten"

Janine image
door Janine

24 Mei 2022

Moeder geeft voorrang aan het paar in plaats van aan de kinderen: "Wij komen eerst, zij zullen ons op een dag verlaten"
Advertisement

Meestal, wanneer een paar besluit om kinderen te krijgen, hebben ze alleen maar oog voor hen. Alles wordt gedaan voor de kinderen, we zetten ons constant voor hen in, voor hun opvoeding en we vergeten bijna dat we een relatie hebben. Dit is niet altijd de juiste keuze, omdat elke relatie moet worden gekoesterd om de tijd en tegenspoed te weerstaan.

Dat is de reden waarom Aubree, de hoofdpersoon van het verhaal dat we je gaan vertellen, besloot dat zij en haar man altijd op de eerste plaats zouden komen. Geen enkel kind, zelfs niet waanzinnig geliefd, zou haar van gedachten kunnen veranderen. Laten we samen haar verhaal leren kennen.

via Facebook/Aubree Paige

Advertisement

Aubree Paige is een jonge Amerikaanse influencer die enige tijd geleden een bericht op Facebook plaatste waar veel gebruikers het niet mee eens waren.

"Wij komen eerst. - schrijft de vrouw op sociale media - Dit is het antwoord dat ik elke keer geef als mensen me om uitleg vragen over de talloze reizen die ik alleen met mijn man maak en dit bekritiseren. Het paar, onze relatie, komt op de eerste plaats, zelfs voor de kinderen. Ik weet dat velen deze uitspraak van mij niet zullen begrijpen".

Advertisement

Getrouwd met Aaron Kervin, is Aubree moeder van 3 kinderen: twee meisjes en een jongen. Zij en haar man houden heel veel van hun kinderen, maar zijn ervan overtuigd dat dit gevoel hun relatie nooit mag verstoren. Om de liefde levend te houden en elkaar in de loop van de tijd niet te verliezen, moet het worden gekoesterd en actief worden gehouden.

Voor de vrouw en haar man is de beste manier om wat eigen momenten te creëren. "Het leven met kinderen is niet gemakkelijk en als je geen prioriteit geeft aan de relatie met je partner, zal het je in een oogwenk ontglippen. - schrijft onze hoofdpersoon - Op een dag zullen onze kinderen hun eigen weg gaan, ze zullen ons verlaten en als we de fundamenten van onze relatie niet hebben geconsolideerd, zullen we niets meer hebben en zullen we alleen zijn".

Veel gebruikers zijn het niet eens met haar stelling, terwijl anderen toegeven dat ze een voorbeeld aan haar willen nemen en zich op dezelfde manier zouden willen gedragen, maar dat niet kunnen. Een beslissing, die van Aubree en Aaron, die we niet gewend zijn, maar die, als je erover nadenkt, ook een geldig alternatief voor gewoonte zou kunnen zijn.

Now that it’s been a over a year, I think it’s safe to announce to world that Aaron is no longer leaving us two weeks at...

Pubblicato da Aubree Paige su Giovedì 7 aprile 2022

De vrouw vertelt niet alleen over zichzelf, maar geeft in het bericht ook advies over hoe ze de relatie met haar levenspartner levend kan houden: "We proberen minstens één romantische avond per week te hebben. We plannen elke 3 maanden een een reis van 3 of 4 dagen samen. Deze routine werkt en helpt ons om als stel vooruit te komen. Als dat betekent dat we voor de kinderen komen, dan ja, wij komen eerst en ik schaam me er niet voor om het te zeggen."

Genieten van de relatie betekent niet impliciet dat je je kinderen verwaarloost of ze niet de liefde en aandacht geeft die ze nodig hebben. De twee echtgenoten maken momenten voor hen tweeën vrij, maar ze laten de kinderen nooit iets tekort komen, integendeel, reizen en evenementen met hen zijn aan de orde van de dag en ze houden ervan om veel gelegenheden samen door te brengen.

Aan kritiek en sarcasme jegens hen geen gebrek, maar het stel is niet geïnteresseerd om zich te laten beïnvloeden. Ze zullen hun weg volgen, zoals ze altijd hebben gedaan, ongeacht een externe aanval.

Wat vind je van haar manier van doen?

Advertisement