De biologische zoon en de twee geadopteerde kinderen zijn zo hecht dat ze denken dat ze een drieling zijn - BekijkDezeVideo.nl
x
De biologische zoon en de twee geadopteerde…
Hij geeft zijn vrouw een vakantie cadeau, maar weigert op zijn 4-jarige dochtertje te passen: bekritiseerd Ouders geven voedsel op om hun kinderen te voeden: ze drinken alleen thee en restjes

De biologische zoon en de twee geadopteerde kinderen zijn zo hecht dat ze denken dat ze een drieling zijn

03 Juni 2022 • Door Janine
5.447
Advertisement

In het grote gezin van Alicia Dougherty, moeder van 10 kinderen, zijn er drie zeer speciale kinderen die, hoewel ze niet hetzelfde DNA delen, zichzelf absoluut als drielingbroers beschouwen. De drie kinderen zijn Alicia's biologische zoon en een tweeling die in hetzelfde jaar zijn geadopteerd; ze zijn alle drie even oud, maar esthetisch zouden ze niet meer van elkaar kunnen verschillen: verschillende lengtes en een totaal verschillende huid- en haarkleur. Waarom beschouwen ze zichzelf dan als drielingbroers? Simpel, want er zit geen vooroordeel in de hoofden van deze kinderen! De puurheid die elk kind kenmerkt, heeft hen in staat gesteld om samen op te groeien in de overtuiging dat ze een drieling zijn, ondanks de duidelijke verschillen.

Probeer ze niet te scheiden of hen te vertellen dat ze in werkelijkheid geen drieling zijn!


De drie kinderen zijn van dezelfde leeftijd, ze zijn namelijk allemaal in 2014 geboren; ze zitten in de derde klas lagere school en kunnen daar niet trotser op zijn, omdat ze broers zijn. In een video die hun moeder op TikTok en Instagram deelt, zijn de drie kinderen hetzelfde gekleed, net als elke zichzelf respecterende drieling, en ze lachen vrolijk op een grasveld, elkaar stevig omhelzend.

Alicia heeft 4 biologische kinderen en 6 adoptiekinderen, in totaal 10 kinderen van verschillende leeftijden en met verschillende gedragsproblemen. Alle geadopteerde kinderen van Alicia hebben in feite gedragsstoornissen als gevolg van het foetaal alcohol syndroom en zij, als moeder, zet zich in om hen zoveel mogelijk te helpen tijdens hun groei.

Ondanks de goede bedoelingen is Alicia's familie vaak het onderwerp van kritiek geweest van de vele internetgebruikers die haar avonturen volgen. Blijkbaar ergeren veel mensen zich aan de foto's van deze grote familie, altijd glimlachend en oprecht: "Geluk komt van de wetenschap dat we leven als echte en authentieke mensen. We zien dat er negativiteit om ons heen is, maar we wuiven het weg, omdat we weten dat het voortkomt uit de onzekerheden van andere mensen. Het hangt niet van ons af. Maar alleen van hen”. Alicia bedankte ten slotte de gebruikers die het dichtst bij haar stonden: "Ik waardeer degenen onder jullie die ons de afgelopen weken hebben gecontroleerd omdat we massaal zijn aangevallen door ongelukkige en onzekere mensen".

Advertisement

Voor zo'n groot gezin kost het natuurlijk veel energie en de kosten voor de dagelijkse uitgaven zijn hoog, maar Alicia laat zich niet ontmoedigen door negatieve opmerkingen: de wekelijkse boodschappen omvat 25 bananen, 5 en een halve kilo kip en 191 zakken chips, - grote hoeveelheden waardoor de familie het doelwit is van nogal onbschofte gebruikers.

Afgezien van de producten die deel uitmaken van hun boodschappenlijstje, heeft dit gezin bewezen echt speciaal te zijn en de toewijding van de ouders om al deze geweldige kinderen op te voeden is echt bewonderenswaardig. Complimenten!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt