Weduwe viert Moederdag elk jaar op een speciale manier dankzij de attenties van haar tweeling - BekijkDezeVideo.nl
x
Weduwe viert Moederdag elk jaar op een…
Hij weigert een stoel in het vliegtuig te geven aan een vrouw met een baby: “Ik heb betaald voor de extra beenruimte” Hij herinnert zich niet meer waar hij het geld had gelegd: jaren later opent hij een doos met videogames en vindt hij een bundel van £1.000

Weduwe viert Moederdag elk jaar op een speciale manier dankzij de attenties van haar tweeling

02 Juni 2022 • Door Janine
596
Advertisement

Het leven heeft altijd verrassingen voor ons in petto. Mooi of niet, ieder van ons kan niet anders dan ze te accepteren, ermee te leren leven en op de best mogelijke manier door te gaan. Voor de hoofdpersoon van ons verhaal was dat net zo. Met tegenzin moest ze accepteren dat het lot haar man van haar wegnam en deze enorme pijn verwerken. Het verlies van een dierbare, een van de belangrijkste in het leven, is nooit gemakkelijk te overwinnen, maar vooral als er kinderen zijn, kan het niet anders.


De hoofdpersoon van het verhaal is Jennifer Hanks. Bij het grote publiek bekend als Coco vanwege een blog die ze persoonlijk bijhoudt en dagelijks bijwerkt, kreeg deze vrouw te maken met een zeer trieste episode die een paar maanden na de geboorte van haar kinderen plaatsvond. We hebben het over het verlies van haar man Justin.

Door een ernstige ziekte en ondanks alle noodzakelijke behandelingen slaagde haar man er niet in deze hindernis te overwinnen en stierf hij tot verdriet van al zijn familieleden. Vernietigd door verdriet, moest de vrouw wel reageren: een paar maanden voor de tragedie had ze namelijk Everett en Marshal ter wereld gebracht. In zo'n gecompliceerde tijd had deze moeder altijd de steun van haar ouders en trok ze geruime tijd bij hen in.

Haar vader en moeder hielpen haar met de kinderen en probeerden op alle mogelijke manieren haar een handje te helpen bij het verwerken van zo'n groot verlies. Ook de tweeling, samen met hun grootouders, "werkten" hier aan mee.

Advertisement

Wat deden ze dat zo bijzonder was? Ze hebben bijgedragen, zo goed als ze konden, om Moederdag uniek en speciaal te maken. Omdat ze nog heel jong waren, brachten ze haar elk jaar ontbijt op bed en bezorgden ze haar onvergetelijke momenten van geluk.

Trots op hen, heeft Jennifer besloten om het geschenk van haar kleintjes te vereeuwigen, ze heeft alle momenten samengebracht die ze samen hebben beleefd en heeft ze in een video op haar Instagram-profiel geplaatst. De tedere beelden tonen de kinderen, compleet met koksschorten, die het ontbijt op bed naar hun geliefde mama brengen. Glimlachend en tevreden kijken de kleintjes haar aan en "vieren" haar zoals ze het verdient en voor wat ze is: een geweldige moeder die, vooral voor hen, een enorme pijn heeft overwonnen en verder is gegaan.

Heb je ze gezien? Zijn ze niet schattig?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt