Deze foto van een moeder en dochter die een vliegtuig besturen, getuigt van een historisch moment

Janine image
door Janine

12 Juni 2023

Deze foto van een moeder en dochter die een vliegtuig besturen, getuigt van een historisch moment
Advertisement

De relatie tussen moeder en dochter is echt bijzonder en komt ook tot uiting in het werk. Samen kunnen ze een uniek werkklimaat opbouwen, gebaseerd op vertrouwen, wederzijdse hulp en genegenheid voor het gezin. De moeder is niet alleen een gids en een voorbeeld voor haar dochter, maar ze kan ook optreden als tutor in de werkwereld, haar ervaring doorgeven en nuttige suggesties doen. Aan de andere kant kan de dochter veel leren van de ondernemende passie en inzet van de moeder.

Door samen te werken krijgen ze de kans om hun relatie nog meer te verdiepen, omdat ze elkaar kunnen aanmoedigen, groepsuitdagingen kunnen aangaan en hun prestaties kunnen vieren.

via CBS

Advertisement
YouTube - CBS Evening News

YouTube - CBS Evening News

Nicole McCallister en haar dochter Teri Eidson zijn altijd heel hecht geweest, maar hun band was voorbestemd om nog sterker te worden: de twee werden het eerste moeder-dochterteam dat samen een internationale vlucht vloog. "Nadat we waren opgestegen, keken we elkaar aan en we konden onze ogen niet geloven - zeiden ze - het was een ongelooflijke emotie en we hadden er veel plezier in”.

De twee begonnen aan een reis van 14,5 uur, bijna 7.000 mijl van Memphis naar Incheon, Zuid-Korea. "Ik herinner me dat ik op mijn dertiende of veertiende al wist dat ik piloot wilde worden - vertelde Nicole - Ik heb erover gesproken met mijn ouders die in de sector werkten en zij adviseerden me om iets anders te gaan doen, maar dat was mijn droom en hier ben ik dan.”

Advertisement

Nicole was de gezagvoerder, terwijl Tori zich met de start en landing bezighield: "Het was een van de mooiste landingen die ik ooit heb gemaakt", merkte Nicole op. "Mijn moeder zat naast me en het was erg interessant om haar aan het werk te zien", legde ze uit.

Nicole zei dat ze van elke minuut van de reis genoot en erg trots was op wat ze had bereikt: "Moeder zijn en dit werk doen is niet gemakkelijk, zoals het in geen enkel beroep is: je moet een balans vinden tussen beide doen en ze goed doen”, verklaarde ze. Hun boodschap aan alle moeders over de hele wereld is om je dromen te realiseren en ze altijd te volgen om het geluk te bereiken.

We geven hen veel complimenten en wensen dat ze steeds hogere toppen mogen bereiken.

Advertisement