Deze moeder bekent dat haar gezin geen wc-papier meer gebruikt: "we moesten besparen" (+ VIDEO)

Janine image
door Janine

28 Mei 2022

Deze moeder bekent dat haar gezin geen wc-papier meer gebruikt: "we moesten besparen" (+ VIDEO)
Advertisement

Het hebben van een gezin, het beheren en jezelf en je kinderen het aan niets laten ontbreken is een grote dagelijkse uitdaging. Elke ouder moet rekening houden met de verschillende behoeften thuis, en daarmee bedoelen we niet alleen rekening houden met ieders verzoeken, maar ervoor te zorgen dat de financiën perfect passen. Als er iets misgaat en er zijn onvoorziene kosten, dan moet er noodzakelijkerwijs een oplossing worden gezocht en gevonden. We moeten bezuinigen en ervoor zorgen dat er geen overbodige uitgaven zijn.

De hoofdpersoon van dit verhaal heeft er in zo'n situatie over nagedacht en een manier gevonden om te besparen. Laten we het samen bekijken.

via The Sun

Advertisement
Youtube/ The Fairly Local Family

Youtube/ The Fairly Local Family

Amber Allen is een jonge moeder van 3 kinderen die samen met haar man Joseph onlangs het besluit heeft genomen: ze gebruiken geen toiletpapier meer. We maken geen grapje en haar video op YouTube is daar het bewijs van.

De vrouw legde de reden voor deze keuze uit: "We gebruiken al drie jaar geen toiletpapier - vertelt ze - De keuze is om verschillende redenen ontstaan. De eerste: we hadden een schuld van $70.000 en we moesten dus absoluut besparen. Ik ben minder gaan winkelen, goedkoper gaan eten, maar nog steeds gezond en toen kreeg ik een openbaring. Wc-papier kopen is als ons geld door de wc gooien. Ik deelde mijn gedachten met Joseph en we zeiden dat het beter was om het niet meer te kopen en een doekje te gebruiken”.

Advertisement
Wikimedia/Elya

Wikimedia/Elya

Dat deden ze dus en Amber toont in de video een mand vol met lapjes stof die ze meerdere keren gebruiken voordat ze ze weggooien. Vanzelfsprekend worden ze tussen het ene gebruik en het andere altijd gewassen en gesteriliseerd. Waar hebben ze de lapjes stof vandaan? In eerste instantie dachten ze erover om het te kopen, maar het zou even duur zijn geweest, dus gebruiken ze oude kleren en knippen ze af.

Youtube/ The Fairly Local Family

Youtube/ The Fairly Local Family

"Sinds onze gewoontes zijn veranderd, is het voordeel aanzienlijk geweest - geeft deze moeder toe - In 3 jaar hebben we tussen 1.200 en 2.100 dollar bespaard. Ik moet echter bekennen dat we nog steeds wat rollen kopen voor gasten. We hadden ook gedacht om ‘neem je rol mee naar ons huis' te promoten onder vrienden, maar het leek ons ​​onbeleefd."

Het gebruik van stof is niet altijd even comfortabel en elke keer wassen is een gedoe, maar ze geven niet op en zullen dit nog een tijdje blijven doen.

Wat vind jij van dit alternatief voor het klassieke toiletpapier? Zou je bereid zijn om hierop te besparen?

Advertisement