Moeder verliest haar huis nadat ze door haar man is bedrogen: ze bouwt er een met haar eigen handen

Janine image
door Janine

21 Mei 2023

Moeder verliest haar huis nadat ze door haar man is bedrogen: ze bouwt er een met haar eigen handen
Advertisement

Het leven is nooit gemakkelijk, het zit vol moeilijkheden en problemen die onze kracht en ons geloof op de proef stellen. Soms voelen we ons overweldigd, ontmoedigd, hulpeloos. Maar we mogen nooit de hoop verliezen, we moeten altijd reageren en vechten voor onze dromen en onze waarden. Elke moeilijkheid is een kans om te groeien, leren en veranderen. Elk probleem heeft een oplossing, je moet er gewoon met vastberadenheid en creativiteit naar zoeken. Elke uitdaging is een les, die ons iets nieuws leert en ons wijzer en volwassener maakt.

Het leven is een strijd, maar ook een wonder en het verhaal dat we jullie gaan vertellen is daar een goed voorbeeld van.

via Tuko

Advertisement

Zoals veel vrouwen over de hele wereld moest Eunice Otieng alleen voor haar dochter zorgen nadat haar man haar had bedrogen en haar met uitstaande leningen had achtergelaten.

Alsof dat nog niet genoeg was, verloor de vrouw ook het huis waarin ze woonde door onbetaalde huur. Ondanks dit alles gaf Eunice niet op en besloot ze een manier te vinden om een ​​betere toekomst voor zichzelf en haar dochter te verzekeren. "Ik besloot dat ik hard zou werken zodat mijn dochter het beste zou krijgen. Ik vind dat ik hard en vastberaden heb gewerkt om mijn leven te veranderen. Daarom is het me gelukt om het huis te bouwen", merkte ze op.

Advertisement

it just as🥰🥰🥰🥰just me and you my princess ❤️❤️❤️love you to the moon and back

Pubblicato da Eunice Otieng su Venerdì 18 febbraio 2022

Eunice werkt als verpleegster, maar haar inkomen is niet hoog. Daarom nam ze het initiatief om overdag bezorger op de scooter te worden en 's avonds te werken als verpleegster. Ze kocht wat land voordat ze trouwde en begon een huis te bouwen voor zichzelf en haar dochter. "Ik gaf haar het huis om de tranen weg te vegen die we huilden toen de huisbaas ons uit huis zette. Ik beloofde haar op deze prille leeftijd huiseigenaar te worden”, zei de moeder.

Dankzij haar harde werk kon Eunice genoeg geld verdienen om het huis af te maken en een klein bedrijfje te beginnen. Haar grootste drijfveer was haar vijfjarige dochter, aan wie ze het huis schonk. Eunice is een voorbeeld van kracht en vastberadenheid voor alle vrouwen die de moeilijkheden van het leven alleen aangaan, maar toch de kracht willen vinden om hun hoofd op te heffen en door te gaan.

Advertisement