Op zijn afstudeerdag trekt hij zijn formele kleding uit om zijn moeder ze te laten dragen: "Deze mijlpaal is ook van jou" - BekijkDezeVideo.nl
x
Op zijn afstudeerdag trekt hij zijn…
Drie tieners stoppen om vrouw met pech te helpen: ze duwen de auto 9 km Ze betaalt om wenkbrauwlaminering te doen, maar het uiteindelijke effect is niet wat ze wilde

Op zijn afstudeerdag trekt hij zijn formele kleding uit om zijn moeder ze te laten dragen: "Deze mijlpaal is ook van jou"

31 Mei 2022 • Door Janine
5.515
Advertisement

Een ouder is vaak bereid er alles aan te doen om zijn kind een gezond en waardig leven te bieden, ten koste van veel opofferingen. De liefde die een ouder voor zijn kind heeft, wordt in de loop van de tijd ongetwijfeld beantwoord, aangezien steeds vaker jonge mensen hun ouders concreet willen "bedanken" voor alles wat ze voor hen hebben gedaan. Dit was het geval voor Antonio Chavez, een jonge Mexicaan die afstudeerde in de Verenigde Staten, die zijn mijlpaal opdroeg aan zijn moeder. In een video, die viraal ging op TikTok, liet de jongen zijn moeder de toga en de afstudeerhoed dragen, die natuurlijk aanwezig was om zijn afstuderen te vieren. Een ontroerende en zeer belangrijke scène.


Moeders zijn vaak degenen die het dichtst bij hun kinderen blijven en hen zelfs op volwassen leeftijd en in elke situatie ondersteunen. Natuurlijk weten ze dat hun kinderen vroeg of laat volwassen en onafhankelijk zullen worden, maar dat betekent niet dat ze niet aan hun zijde kunnen blijven. Antonio Chavez weet dat zijn moeder grote offers heeft gebracht om hem te laten studeren en hiervoor zal hij haar altijd dankbaar zijn: "Samen zijn we met niets begonnen, sinds ik een kind was, heb ik mezelf beloofd dat ik zou proberen je alles te geven", zei de jonge man tegen zijn moeder, op de afstudeerdag: "Laat dit het bewijs zijn dat je mij en jezelf nooit teleurgesteld hebt, mam. Ik hou van je."

Wat is een betere dag om in zekere zin die genegenheid en al die steun terug te geven dan de dag van afstuderen? Een belangrijke mijlpaal, die het einde van de studies markeert en een welverdiend gedeeld succes.

Antonio's gebaar was heel ontroerend: de jongen benaderde zijn moeder temidden van de viering en deed zijn ceremoniële kleding uit om haar die te laten dragen. Met dit gebaar wilde hij laten zien dat die mijlpaal niet alleen van hem was, maar ook van zijn moeder.

"Fijne Moederdag mijn afgestudeerde", schreef Antonio in een bericht, "Hoe vaak heb ik me niet voorgesteld hoe mooi jij ook zou zijn met een afstudeerhoed en toga, met je diploma in handen. Je zei altijd tegen me dat ik het voor mezelf had moeten doen, maar het is altijd voor jou geweest".

Het valt niet te ontkennen dat deze jongen een ongelooflijke liefde voor zijn moeder heeft en dat hij haar dankbaar is voor alle genegenheid en steun in de loop van de tijd.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt