Jonge vrouw studeert af en omhelst haar vader om hem uit de grond van haar hart te bedanken

Janine image
door Janine

23 Juli 2023

Jonge vrouw studeert af en omhelst haar vader om hem uit de grond van haar hart te bedanken
Advertisement

Een van de belangrijkste momenten voor een vader is om de dromen van zijn kinderen vorm te zien krijgen en uiteindelijk uit te zien komen. De vele offers die zijn gebracht, de liefdevol gegeven opvoeding, worden uiteindelijk terugbetaald door het zien van de jonge volwassene die zich heeft gevormd.

Zoals in dit ontroerende verhaal: een vader van een metselaar deed er alles aan om zijn dochter te kunnen zien afstuderen. De kosten en uitdagingen waren aan beide kanten talrijk, maar het unieke moment dat werd vastgelegd door middel van een foto laat zien hoeveel elke inspanning zijn vruchten heeft afgeworpen.

via Debate

Advertisement
@belenruiz438/Debate

@belenruiz438/Debate

Een jong meisje was net afgestudeerd aan het lyceum en was dolgelukkig. Maar ze wist dat ze veel te danken had aan een heel speciaal persoon die altijd in haar leven aanwezig was geweest.

Dus, nog gekleed in haar prachtige rode jurk, ging ze regelrecht naar de werkplek van haar “voorbeeld”, de man die haar elke dag inspireerde en met wie ze had besloten die mooie prestatie te delen: haar vader.

Toen de man de aanwezigheid van zijn dochter had opgemerkt, was hij aangenaam verrast, maar hij wilde niet dat ze te dicht bij hem kwam: zijn verbaasde blik leek te zeggen "je ziet er prachtig uit, maar ik kan niet..."

Advertisement
@belenruiz438/Debate

@belenruiz438/Debate

Maar het was slechts het zoveelste gebaar van liefde en aandacht voor het meisje, bij ons alleen bekend onder haar gebruikersnaam belenruiz438, in feite was zijn grootste angst om de mooie jurk van zijn dochter vies te maken.

Hij droeg vuile kleren, die waarmee hij het beroep van metselaar uitoefende en hij wilde zo'n elegant kledingstuk van zijn geliefde dochter niet verpesten. Maar ze had alleen maar oog voor hem, ogen vol dankbaarheid voor alle offers die haar vader had gebracht om te kunnen studeren.

Dit besef, deze dankbare vreugde mondde al snel uit in een warme omhelzing: het meisje wierp zich letterlijk om de nek van haar vader, waardoor ze allebei huilden!

De foto, vermoedelijk gemaakt door de vrouw van de man, ging snel het web rond en deed ieders hart "verzachten": "Oh wat geweldig! Mijn vader is net zo en het is het mooiste ter wereld"; "wat leuk, gefeliciteerd jullie beiden!"; "Ik geef het toe: een traan rolde uit mijn ogen, mijn oprechte respect en waardering voor jullie allebei", dit zijn slechts enkele van de vele reacties die de foto van hun omhelzing ontving. Wat vind je van dit lieve verhaal?

Advertisement