Zes vrouwen met vijf paar benen: kun jij deze optische illusie oplossen?

Janine image
door Janine

06 Juni 2022

Zes vrouwen met vijf paar benen: kun jij deze optische illusie oplossen?
Advertisement

Op een foto die op het socialemediaplatform Reddit is gedeeld, zijn zes vrouwen te zien, maar slechts vijf paar benen zijn zichtbaar. Deze optische illusie heeft gebruikers verbijsterd vanwege zijn eigenaardigheid. Op de afbeelding zitten vijf vrouwen op een bank in een bar, terwijl een andere vrouw op de rechterarm van de bank zit.

Bij zorgvuldige observatie van de foto lijkt het erop dat de benen van het derde meisje van links ontbreken. Dit heeft Reddit-gebruikers verrast, die proberen een verklaring te vinden.

via Reddit

Advertisement
Reddit/jr0d7771

Reddit/jr0d7771

"De benen van het tweede meisje zitten achter die van het eerste. Denk ik”, schreef een gebruiker, terwijl hij zich een oplossing probeerde voor te stellen.

“Het is het tweede meisje van links wier benen moeilijk te vinden zijn omdat ze verborgen zijn achter het meisje helemaal links. Haar broek heeft dezelfde kleur en daardoor zie je die niet. Je kunt het verschil merken als je wat huid ziet boven de laars”, merkte een ander op. "De twee meisjes aan de linkerkant dragen een zwarte spijkerbroek. Als je goed kijkt, zie je dat het been te groot is om van één meisje te zijn. Kijk goed en je zult de verandering in kleur van de zwarte spijkerbroek zien," merkte een derde gebruiker op.

Advertisement
Reddit/jr0d7771

Reddit/jr0d7771

Hoewel niemand de exacte verklaring van het mysterie achter het ontbrekende paar benen op de foto heeft kunnen vinden, hebben sommigen de meest plausibele oplossing gespeculeerd. Volgens een Reddit-gebruiker: "Als je de afbeelding in detail bekijkt, zijn de benen van het middelste meisje de eerste spijkerbroek aan de linkerkant. De eerste twee meisjes aan de linkerkant dragen allebei een zwarte broek en hun benen vermengen zich met elkaar, bovendien heeft het meisje met de donkerblauwe top donkere benen."

Anderen hebben echter gespeculeerd dat het meisje in het midden haar benen gespreid heeft onder alle andere benen van haar vriendinnen. Wat zeker is, is dat de sleutel tot het oplossen van het mysterie ligt in de schoenen van de meisjes en de kleur van hun broek. "Als je de schoenen zou kunnen zien, zou de illusie breken. Je kunt de benen van het tweede meisje van links onder die van het meisje helemaal links zien", opperde een andere gebruiker. Wat denk jij?

Advertisement