Drie tieners stoppen om vrouw met pech te helpen: ze duwen de auto 9 km - BekijkDezeVideo.nl
x
Drie tieners stoppen om vrouw met pech…
Er is een slang verborgen, maar waar is hij? De optische illusie die het web in de war heeft gebracht Op zijn afstudeerdag trekt hij zijn formele kleding uit om zijn moeder ze te laten dragen:

Drie tieners stoppen om vrouw met pech te helpen: ze duwen de auto 9 km

01 Juni 2022 • Door Janine
5.040
Advertisement

Als je een van degenen bent die het vertrouwen in de nieuwe generaties heeft verloren, zal dit verhaal je misschien weer aan het denken zetten. Jonge mensen zijn in feite in staat om al het medeleven van deze wereld te tonen en weten hoe ze heel genereus moeten zijn, net als iedereen. Alles ligt namelijk aan de genoten opvoeding. Aeron McQuillin, Bailey Campbell en Billy Tarbett, bijvoorbeeld, aarzelden niet om te stoppen om een ​​vrouw in de berm te helpen met een kapotte auto. De vrouw was wanhopig omdat ze niet eens het geld had om de sleepwagen te bellen en kon zich niet voorstellen dat die drie "engelen" er waren om de situatie op te lossen.


De drie jongeren waren op weg naar een donutwinkel toen ze iets vreemds zagen. Een vrouw aan de kant van de weg stond naast een auto waar rook uit kwam. De drie jongeren, deskundige kenners van auto’s, stopten en boden hun hulp aan. Binnen de kortste keren konden ze de oorzaak van het probleem achterhalen: door een lek was de koelvloeistof met de olie vermengd. Als de vrouw erop had gestaan ​​om met de auto naar huis terug te keren, had ze veel risico genomen.

Omdat de vrouw het zich niet kon veroorloven om een ​​takelwagen te betalen om haar auto te laten weghalen, deden de drie jongeren het ondenkbare: ze duwden de auto van de vrouw met de hand naar haar huis. In totaal omvatte de afgelegde afstand enkele kilometers, wat niet bepaald een gemakkelijke situatie is.

Een voorbijganger die getuige was van het tafereel, kon zijn ogen niet geloven toen de jongens de auto begonnen te duwen, en bood zijn hulp aan door de weg te verlichten met de koplampen van zijn auto. Hoe vermoeiend het ook was, de jongens vermaakten zich en gingen de situatie avontuurlijk tegemoet. Voor hen was het alsof ze een wandeling maakten met vrienden, luisterend naar de muziek uit de luidsprekers van de auto.

De man die hen volgde met de auto om hen te helpen het beter te zien, publiceerde vervolgens een bericht op Facebook gewijd aan dit prachtige tafereel:

"Gisteravond, op weg naar huis van mijn werk, zag ik iemand vastzitten midden op een kruispunt met haar rokende auto. Ik heb het meegemaakt en het is echt verschrikkelijk. Dus ik remde af, en vroeg of alles in orde was. De arme vrouw had die auto pas zes weken en het leek erop dat ze al een nieuwe motor nodig had. Vervolgens stopte een groep van 3 jongeren, ze zagen de auto en hielpen haar hem naar een nabijgelegen parkeerplaats te duwen. De bestuurster wist niet wat ze moest doen. Ze kon het zich niet veroorloven een sleepwagen te betalen en ze kon de auto daar niet achterlaten. Toen hoorde ik de jongens zeggen: “Zijn jullie klaar om te duwen?” Ze konden deze vrouw daar niet achterlaten, dus duwden ze de auto van een vreemde met de hand... 9 km lang."

Advertisement

I’ll share my side of the story. Last night, Bailey Campbell, Billy Tarbett and I were out for a drive to Tim Horton’s...

Pubblicato da Aeron McQuillin su Mercoledì 10 luglio 2019

De jongens vonden gewoon dat ze hun plicht moesten doen, een positieve actie die iedereen zou hebben gedaan als ze in hun plaats waren geweest. Maar de volgende ochtend werden ze overspoeld met meldingen en lovende berichten voor hun mooie actie. Dankzij hun teamgeest en hun vrijgevigheid hadden ze de situatie van een wanhopige vrouw letterlijk ten goede veranderd.

Een pluim voor deze drie toppers!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt