$315.000 voor degene die met zijn 26-jarige dochter trouwt: een aanbod van een miljardairsvader - BekijkDezeVideo.nl
x
$315.000 voor degene die met zijn 26-jarige…
Oma vindt $36.000 verstopt in de kussens van een tweedehands bank: ze geeft alles terug aan de eigenaar (+ VIDEO) De buurman vraagt ​​hem om een ​​boom te verwijderen:

$315.000 voor degene die met zijn 26-jarige dochter trouwt: een aanbod van een miljardairsvader

07 Juni 2022 • Door Janine
40.427
Advertisement

Een vader zou altijd het beste willen voor zijn dochter, vooral wat betreft een toekomstige en hypothetische schoonzoon. We weten dat vaders altijd een beetje jaloers zijn op hun dochters, maar een goede ouder weet wanneer het tijd is om hun kinderen uit te laten vliegen. Anon Rodthong, een miljardair-ondernemer, heeft het misschien te letterlijk en te veel ter harte genomen om zijn dochter aan een fatsoenlijke man te helpen, zozeer zelfs dat hij een bizar aanbod heeft gepubliceerd: $315.000 aan degene die aanbiedt om met zijn mooie 26-jarige dochter te trouwen. 

Een aantrekkelijk aanbod voor veel jongeren die de kans niet hebben gemist om in de reacties te reageren om meer informatie te willen om zich kandidaat te stellen.

via: Dailymail

Anon Rodthong is een 58-jarige Thaise ondernemer die een bloeiende kwekerij bezit die gespecialiseerd is in de productie van doerian, een beroemd Aziatisch fruit dat in het Oosten zeer wordt gewaardeerd om zijn smaak. Aan geld heeft Anon geen gebrek, hij wil zelfs een grote som geld aan zijn toekomstige schoonzoon geven: "Ik wil dat iemand mijn zaken regelt en ervoor zorgt dat het op den duur goed blijft gaan. Ik wil geen persoon met een bachelor- of masterdiploma of een filosoof. Ik wil een ijverige man. Ik wil gewoon iemand met een sterke aanleg om te werken. Dat is alles", merkte Anon op. Natuurlijk voegde de vader er ook aan toe dat hij iemand wil die echt voor zijn dochter Karnsita zorgt en haar gelukkig maakt.

De vereisten om je kandidaat te stellen, naast de al genoemde, zijn: Engels en Chinees perfect kennen, “zuinig zijn en van doerians houden”. Vrij simpele verzoeken, toch? De gelukkige schoonzoon krijgt het equivalent van bijna 280.000 euro en ook de doerian-kwekerij van een miljoen dollar. Het maakt niet uit dat Anon nog andere kinderen heeft die zijn bedrijf kunnen erven, want hij heeft al besloten: zijn schoonzoon zal het familiebedrijf overnemen. De dochter voelde zich erg gevleid door de aandacht van haar vader en bevestigde dat ze nog steeds vrijgezel is. Haar toekomstige echtgenoot weet nog niets van haar plannen voor cosmetische chirurgie om een ​​groot deel van het geld dat de schoonvader hem zal geven te verspillen.

Kom maar op kandidaten!

Tags: AbsurdFamilieVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt