Deze vrouw bereidt zich voor op de komst van haar schoonmoeder door het huis grondig schoon te maken en haar favoriete bloemen te kopen

Janine

18 Juni 2022

Deze vrouw bereidt zich voor op de komst van haar schoonmoeder door het huis grondig schoon te maken en haar favoriete bloemen te kopen
Advertisement

De relatie tussen schoondochter en schoonmoeder, dat weten we goed, gaat niet altijd van een leien dakje. Het komt vaak voor dat er meningsverschillen zijn en dat, door verschillende en tegengestelde toevalligheden, de twee vrouwen het gewoon niet met elkaar kunnen vinden. Schoonmoeders zijn soms erg kritisch over hun schoondochters, op deze laatste zijn ze niet geneigd om verduidelijkingen en "lezingen" te accepteren.

Of het nu goed of fout is, het kan gebeuren dat opmerkingen of ideeën van je schoonmoeder ervoor zorgen dat je je neus ophaalt en spanning creëert, dus hoe kun je ervoor zorgen dat dergelijke situaties zich niet voordoen? De hoofdpersoon van ons verhaal lijkt de juiste oplossing te hebben gevonden, waar zij rustig en de moeder van haar man blij van wordt. Eens kijken wat ze bedacht heeft.

via Tik Tok/jazlynebaybee

Advertisement

Tik Tok/jazlynebaybee

Jazlyne Price is een jonge vrouw, heel beroemd op internet dankzij een zeer groot aantal video's die op TikTok zijn gepubliceerd. In afwachting van de komst van haar schoonmoeder, besloot ze haar voorbereiding op het "grote evenement" op haar profiel te delen. In het bijschrift schrijft Jazlyne dat haar schoonmoeder op vakantie is in de stad en dat ze absoluut voorbereid moet zijn.

Voordat de vrouw hen thuis bereikt, volgt de schoondochter enkele en belangrijke regels zodat alles perfect en vlekkeloos is.

Regel nummer 1: maak het huis grondig schoon. Met schoonmaken bedoelen we in dit geval dat iets grondig en goed wordt gedaan. Geen enkel stofje of vlek mag de "perfectie" van het huis en de kamer waar de vrouw zal worden ontvangen, ondermijnen.

Tik Tok/jazlynebaybee

Regel nummer 2: haar favoriete bloemen kopen en ze verspreiden door het hele huis. Entree, woonkamer, slaapkamer en, waarom niet, zelfs de badkamer moet naar haar favoriete bloemen ruiken. Voor deze schoonmoeder zijn het witte rozen die vergezeld moeten gaan van een paar dozen chocolaatjes.

Regel nummer 3: niet vergeten de keuken te vullen met haar favoriete snacks. De afbeeldingen tonen allerlei lekkernijen om de smaakpapillen van de schoonmoeder een plezier te doen.

Advertisement

Tik Tok/jazlynebaybee

Denk je dat dit alles is? Nee, Jazlyne heeft nog een paar trucjes om haar vakantie onvergetelijk te maken. Haar regel nummer 4 is om de slaapkamer waar de schoonmoeder zal slapen perfect in te richten. Naast geurende lakens legt de vrouw een set handdoeken en een paar zachte witte sokken op het bed.

Allemaal geweldig bedacht en klaar om haar schoonmoeder te verbazen. In het laatste deel van de video is ook haar intrede in huis te zien, haar blijdschap bij het zien van al die aandacht en haar leuke reactie. Vooral dat laatste getuigt van hoe positief en vriendelijk de relatie tussen de twee vrouwen is.

Zou dat zo zijn om de aandacht die de schoondochter telkens voor haar reserveert? We geloven niet dat dit de enige reden is, ook omdat, om een ​​oprechte relatie zoals die van hen te onderhouden, wat meer nodig is.

Tik Tok/jazlynebaybee

Veel van de 2 miljoen gebruikers die de video hebben bekeken, hebben een reactie achtergelaten. Terwijl er mensen zijn die alles heel liefdevol hebben gevonden, zijn er aan de andere kant mensen die het overdreven en overbodig vonden. Wat zeker is, is dat de schoonmoeder heel blij was met die verrassing en Jazlyne het graag deed.

Wat voor relatie heb jij met je schoonouders?

Advertisement