Deze vrouw verborg voor haar familie dat ze zwanger was totdat ze beviel van haar dochtertje - BekijkDezeVideo.nl
x
Deze vrouw verborg voor haar familie…
Moeder vindt zoon na 33 jaar op Facebook: ze moest hem afstaan ​​voor adoptie Deze man zorgt voor een gigantische wolf en speelt ermee alsof ze een puppy is (+ VIDEO)

Deze vrouw verborg voor haar familie dat ze zwanger was totdat ze beviel van haar dochtertje

08 Juni 2022 • Door Janine
3.499
Advertisement

Een baby krijgen is iets dat het hart met vreugde vult. Het gezin breidt zich uit en, zoals we weten, slaagt een kleintje er altijd in om veel geluk en welzijn te brengen aan zowel de ouders als de families. Helaas zijn er gevallen waarin, om verschillende redenen, twee echtgenoten niet in staat zijn om een ​​baby te krijgen en moet men omgaan met het ongemak en het verdriet dat daaruit voortvloeit. Situaties die niet altijd even gemakkelijk zijn om mee om te gaan, niet alleen voor de direct betrokkenen, maar ook voor hun omgeving. Ouders, broers of zussen, vrienden, moeten proberen hen op te vrolijken en dicht bij degenen te blijven die de droom om ouder te worden niet kunnen realiseren.

Soms kunnen soortgelijke situaties echter zo overheersend worden dat ze zelfs een probleem worden voor degenen die wel kinderen kunnen krijgen en besluiten ze te willen. Dit is gebeurd in de familie waar we het over willen hebben wat de gemoederen bezig heeft gehouden. Laten we eens kijken wat er gebeurd is.

via: Reddit

In een bericht dat openbaar werd gemaakt op Reddit, vertelde de hoofdpersoon een verhaal dat zich in haar familie afspeelde. De 27-jarige vrouw vertelt over haar 36-jarige zus Jenny, die al een tijdje getrouwd was en herhaaldelijk had geprobeerd een baby te krijgen, wat niet lukte. Ondanks dat de artsen haar vertelden dat het niet mogelijk was, bleef Jenny maar één doel in het leven hebben: moeder worden.

Koppigheid en, zo je wilt, eigenwijsheid brachten haar in een staat van malaise en, volgens haar jongere zus, veranderde het haar. "Het keerpunt kwam - schrijft de auteur van de post - toen mijn zwager het zat werd en de scheiding aanvroeg. Hij wilde een vrouw aan zijn zijde om een ​​gezin mee te stichten en dat was mijn zus niet meer".

Een verlating die de vrouw nog kwetsbaarder zou hebben gemaakt. Volgens wat haar zus vertelde, kon geen enkele ouder in de buurt komen zonder dat het haar raakte. "Ze is opvliegend geworden en kan degenen die kinderen hebben niet uitstaan ​​- schrijft de zevenentwintigjarige - Toen onze nicht aankondigde dat ze zwanger was, werd Jenny agressief en verbraken de twee de relatie".

Enige tijd later had het meisje geprobeerd een gesprek aan te gaan met haar moeder over een toekomstige zwangerschap, en Jenny, die hen toevaliog hoorde praten, was woedend geworden. De vrouw had haar verteld dat als ze ooit zwanger zou worden, ze het als het ergste kwaad zou beschouwen dat ze haar als zus kon aandoen. Stel je de situatie voor waarin de auteur van de post ontdekte dat ze in verwachting was.

"Toen ik het wist, was het een tragedie - schrijft de vrouw - Mijn man was in de zevende hemel, terwijl ik niets anders deed dan denken aan Jenny en de pijn die ik haar zou hebben bezorgd met zulk nieuws. Dus nam ik mijn besluit: ik hield de zwangerschap verborgen voor zowel haar als mijn ouders. Jammer dat ik, toen mijn dochter werd geboren, niet kon zwijgen en mijn ouders, aanvankelijk ongelovig, erg boos op mij waren vanwege het geheim".

De ouders van het meisje voelden zich gekwetst en beledigd. "Ik vertelde hen echter dat ze het verdienden - zegt ze - Toen ik het over mijn hypothetische zwangerschap had, zeiden ze dat ik ongevoelig was tegenover mijn zus, hoe kon ik hen vertellen dat ik echt zwanger was zonder ontreddering te veroorzaken bij Jenny en bij hen die op alle mogelijke manieren probeerden aan haar zijde te zijn".

Advertisement

Een legitieme twijfel die veel gebruikers hebben begrepen: volgens hen heeft de vrouw zo goed mogelijk gehandeld. Ze wist heel goed hoe gevoelig haar zus was betreft het onderwerp en dat ze van streek zou zijn, maar aan de andere kant kon ze de vreugde om moeder te worden zeker niet opgeven.

Wat vind jij? Wat zou jij in haar plaats hebben gedaan?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt