9 brandweerlieden werken in dezelfde kazerne en worden tegelijkertijd vader - BekijkDezeVideo.nl
x
9 brandweerlieden werken in dezelfde…
Dit meisje geeft maar €6,60 per maand uit aan eten: in 4 jaar tijd heeft ze €76.000 gespaard Een gebruiker deelt niet-bewerkte foto's van twee influencers en

9 brandweerlieden werken in dezelfde kazerne en worden tegelijkertijd vader

05 Juni 2022 • Door Janine
11.277
Advertisement

De geboorte van een baby is altijd een belangrijk moment in het leven van een stel en vervult nieuwe ouders, familieleden en vrienden met vreugde. Meestal maken de directe betrokkenen het evenement openbaar en delen ze het geluk, en als iemand dicht bij het gezin tegelijkertijd dezelfde situatie meemaakt, wordt alles nog mooier.

In een vergelijkbare situatie bevonden enkele collega's zich, brandweerlieden die, pratend over hun leven, ontdekten dat ze op hetzelfde moment een kind verwachtten. Het meest ongelooflijke is dat dit toeval niet voor twee, niet voor drie of zelfs voor vier overkwam, maar voor maar liefst 9 brandweerlieden. Laten we eens kijken.


De 9 brandweerlieden, die in dezelfde kazerne van Rancho Cucamonga in Californië werken, ontdekten beetje bij beetje dat ze allemaal in dezelfde toestand verkeerden: hun partners waren zwanger en allemaal in dezelfde periode.

"Ik herinner me dat toen we het ontdekten, het allemaal zo vreemd was - zegt een van de hoofdrolspelers - In het begin waren er 6, toen kwam een zevende en toen de achtste en vervolgens de negende, we konden het niet geloven. Het was onmogelijk”. Maar blijkbaar toch niet.

Geboren binnen 4 maanden en kort na elkaar, werden de negen baby's al snel beroemd op internet. Gefascineerd door wat er gebeurde en ook een beetje geamuseerd, deelden de leden van de afdeling een bericht op Facebook om de gelegenheid te vieren.

"Zeg hallo tegen de nieuwe kleine leden van de familie van de Rancho Cucamonga Fire! - is te lezen in de post waarmee de kleintjes worden voorgesteld - Negen baby's werden geboren tussen maart en juli en we mochten de kans niet missen om dit speciale moment te vereeuwigen. We zijn verheugd om te zien dat onze familie van brandweerlieden blijft groeien."

Advertisement

Zulke episodes zorgen altijd voor veel geluk en veel verbazing. Het komt namelijk niet vaak voor dat zulke toevalligheden plaatsvinden. Je hebt misschien gehoord over een paar zussen of broers die op hetzelfde moment een baby verwachtten, maar lezen over 9 collega's die binnen een paar maanden ouders worden, is echt ongelooflijk. Toch is het zo en de afbeeldingen getuigen ervan. Om alles zo goed mogelijk te vereeuwigen werden de kinderen ook gefotografeerd in kleine brandweerpakken, liggend op brandwerende jassen.

Dit is een bijzonderheid, die duidelijk de families en echtgenotes van de brandweerlieden dichter bij elkaar heeft gebracht, die hun ervaringen deelden, elkaar advies gaven en elkaar ook steunden. Een mooie gebeurtenis en veel emoties die allemaal samen beleefd zijn, en we zijn er zeker van dat deze ouders niet kunnen wachten om het hun kinderen te vertellen als ze ouder zijn.

We kunnen ze alleen maar liefdevol bekijken en de kleintjes en hun families een mooie toekomst en heel veel geluk wensen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt