Moeder vindt zoon na 33 jaar op Facebook: ze moest hem afstaan ​​voor adoptie - BekijkDezeVideo.nl
x
Moeder vindt zoon na 33 jaar op Facebook:…
Ze neemt een vlucht van 14 uur om haar vriend te bezoeken: hij staat niet eens op van de bank als hij haar ziet Deze vrouw verborg voor haar familie dat ze zwanger was totdat ze beviel van haar dochtertje

Moeder vindt zoon na 33 jaar op Facebook: ze moest hem afstaan ​​voor adoptie

08 Juni 2022 • Door Janine
7.863
Advertisement

Een kind afstaan ​​voor adoptie is nooit een gemakkelijke beslissing. Toen Shelley Pitts op 14-jarige leeftijd zwanger werd, wist ze uiteindelijk dat dit het beste was voor haar baby. "Ik was 14, zwanger en kon het niet geloven. In mijn naïviteit dacht ik dat ik de zwangerschap uit mijn lichaam kon bannen. Ik wist dat ik te jong was om een ​​baby te krijgen," vertelde ze.

De eerste paar maanden probeerde Shelley haar zwangerschap geheim te houden, maar haar lichaam veranderde en op de middelbare school begonnen er geruchten over haar te circuleren. "Al snel moesten mijn vriend Sidney en ik onze respectievelijke ouders over de baby vertellen. Ze waren het er allemaal over eens: adoptie was de juiste beslissing."


"Tijdens de bevalling hield de maatschappelijk werkster van het adoptiebureau mijn hand vast en zei dat ik moest persen. Geen van mijn familieleden kon bij me zijn. Ik was alleen. Ik had het gevoel dat ik het iemand anders zag doen. Het was onwerkelijk. Om 12:54 op 29 maart werd mijn zoon geboren. Ik koos ervoor om hem te zien, ook al kreeg ik te horen dat het traumatiserend zou zijn. Ik moest hem gewoon zien", vervolgde Shelley.

"Ik kon me niet voorstellen dat ik weg zou gaan zonder hem minstens één keer vast te houden. Hij was perfect, maar het was niet de bedoeling dat hij van mij zou zijn. Ik hield mezelf voor dat hij een beter leven zou hebben bij zijn adoptieouders. Ik huilde niet toen ze hem meenamen… Ik herinner me dat ik me schaamde alsof ik niet het recht had om te huilen. Ik gaf mijn baby weg. Ik verdiende geen medeleven, toch?"

The first pic in the car after picking him up from the airport ☀️

Pubblicato da Shelley Terese su Sabato 15 maggio 2021

Na de bevalling ging Shelley door met haar tienerleven en vierde ze elk jaar stilletjes de verjaardag van haar zoon sinds de dag dat ze hem opgaf. "Toen ik 20 was, trouwde ik, kreeg drie dochters en scheidde, maar mijn zoon had altijd een plekje in mijn hart en geest. Na zijn 30e verjaardag besloot ik lid te worden van een adoptie-site die je in contact bracht met iemand die voldeed aan de criteria die je had ingevoerd. Er was geen match. Wetende dat zijn 33e verjaardag naderde, logde ik weer in op de site... en er was een match van 81%. Dus zocht ik naar zijn naam op Facebook ".

"Ik vond een foto van een jonge man in een dikke jas die een selfie in de sneeuw nam. De ogen die me aanstaarden waren van mij. De lippen waren van zijn vader. Ik had mijn zoon gevonden! Ik heb hem snel een privé-bericht gestuurd. “Gefeliciteerd. Ik ben je biologische moeder. Ik weet niet hoe ik het anders eenvoudig en direct moet zeggen. Ik hoop dat je antwoordt. Ik kan niet geloven dat ik je heb gevonden”. Een paar dagen later kwam zijn antwoord:" Hallo, ik weet niet waar ik moet beginnen. Ik zou graag met je willen praten”. Mijn hart explodeerde”, vertelde Shelley.

Advertisement

The outpouring of love I've received just from snapchat in regards to my son's arrival in Texas is so unbelievable....

Pubblicato da Shelley Terese su Giovedì 29 aprile 2021

De vrouw was doodsbang dat haar zoon boos op haar was omdat hij in de steek was gelaten, maar de tekst van zijn bericht nam alle twijfel weg: "Dit is bijna een droom. Er zijn een miljoen dingen die ik zou willen zeggen en tegelijkertijd kan ik de woorden niet vinden. Weet dat ik van je hou. Ik ben nog nooit boos op je geweest”, schreef de jongen, genaamd Daniël.

Na een emotioneel telefoontje besloten de twee elkaar te ontmoeten: "Het wachten op het vliegveld werd me bijna te veel en ik was zo geëmotioneerd dat ik nauwelijks stil kon zitten. De eerste knuffel was anders dan al het andere dat ik ooit had gevoeld. Mijn hart vulde zich met vreugde. "Ik kan niet geloven dat je er eindelijk bent," zei ik hem steeds in zijn oor. Het enige waar ik toe in staat was, was lachen. Mijn zoon was thuis”, vervolgde Shelley. "De volgende zes dagen waren gevuld met familie, eten en alle liefde die we hem konden geven. Toen Daniel terugkeerde naar Virginia, was het moeilijk om hem te laten gaan. We hielden elkaar minutenlang vast en hij kuste me op het voorhoofd voordat hij zijn koffer pakte en naar het vliegveld ging. Daniel ging weg, maar het was niet zo”. Dit was in feite slechts het begin van een herontdekte relatie.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt