Ze vindt de rugzak van haar zoon en vraagt ​​hem om uitleg: "Ik wil naar papa in de hemel toe" - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze vindt de rugzak van haar zoon en…
Werkgever ontslaat zijn beste werknemer zonder reden: het bedrijf verliest geld, klanten en gaat failliet Schoonvader loopt hand in hand met zijn schoonzoon om hem te helpen de angst om met zijn vriend uit te gaan te overwinnen

Ze vindt de rugzak van haar zoon en vraagt ​​hem om uitleg: "Ik wil naar papa in de hemel toe"

10 Juni 2022 • Door Janine
21.490
Advertisement

Het verliezen van een ouder is een traumatische gebeurtenis waar we helaas allemaal vroeg of laat mee te maken krijgen. Ieder van ons ervaart pijn anders, maar wat zeker is, is dat degenen die zich op jonge leeftijd in een dergelijke situatie bevonden, altijd het droevige besef in hun hart zullen dragen dat ze het grootste deel van hun leven niet geleid kunnen worden met de liefde van een vader of een moeder, die te vroeg overleed. In een video die viraal ging op TikTok, toont en vertelt een alleenstaande moeder de ontroerende bedoelingen van haar 5-jarige zoon: nadat hij zijn vader heeft verloren, droomt de kleine ervan hem in de hemel te kunnen bezoeken en, om deze reden, heeft hij zijn spullen gepakt om deze ongelooflijke "reis" aan te gaan.


De man van Ashley Irwin stierf in zijn slaap, pas 35 jaar, en liet haar alleen achter met een slimme en gevoelige zoon, Wyatt. Op een dag vroeg Wyatt zijn moeder om zijn tas te pakken en zij, in de war, vroeg hem waar hij die voor nodig had. "Ik heb morgen een belangrijke reis te maken" was het antwoord van de kleine jongen en Ashley dacht in haar naïviteit dat hij bedoelde dat ze morgen naar de kerk zouden gaan. Haar zoon antwoordde echter dat naar de kerk gaan ook kon wachten: "God zal het mij vergeven". De belangrijke reis die het kind aan het organiseren was, had een heel belangrijke bestemming: zijn vader. Ashley legde in tranen uit dat haar zoon "zijn vader in de hemel wilde bezoeken". Wyatt had zijn Spiderman-rugzak ingepakt met alles wat hij nodig had en vroeg zijn moeder om er niet in te kijken.

Ashley kon de verleiding niet weerstaan ​​om te kijken. Ze zei dat ze hoopt dat haar zoon het haar zal vergeven, en filmde haar reactie toen ze de rugzak opendeed.

In de rugzak zaten wat maskers en mantels: "Ik denk dat hij de wereld in de hemel aan het redden is," merkte Ashley geëmotioneerd op. Er zaten ook een fluitje, twee nieuwe honkbalhandschoenen, een honkbal en... wat spullen die zijn moeder sprakeloos lieten. Wyatt had in een van zijn schoenen het parfumflesje van zijn vader gestopt, zoals hij altijd deed als hij op reis ging; in de andere schoen had hij echter de oude portemonnee van zijn vader gestopt. Toen ze de geur van haar man rook, liet Ashley een paar tranen vallen en opende ook die portemonnee: toen hij nog leefde, stopte Wyatts vader alle belangrijke dingen in zijn portemonnee die zijn zoon hem vroeg te bewaren.

De extreem ontroerende video ging viraal en de miljoenen gebruikers die hem zagen, wilden positieve en geruststellende berichten sturen naar deze alleenstaande moeder. Velen maakten zich ook zorgen over Wyatt, die zijn vader te vroeg verloor: "Voor degenen onder jullie die me vragen of het goed gaat met mijn zoon", zei Ashley in de video, "Hij is hier buiten aan het vechten tegen de misdaad en het redden van puppy's".

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt