Bruid gaat tekeer als haar zus in top en spijkerbroek op de bruiloft verschijnt: "Ik had gezegd formele kleding” - BekijkDezeVideo.nl
x
Bruid gaat tekeer als haar zus in top…
Ze stellen het instappen uit om de soldaat in staat te stellen de geboorte van zijn eerste dochter live te zien Bruidsmeisje vertelt hoeveel de reis en het vrijgezellenfeest voor haar vriendin heeft gekost

Bruid gaat tekeer als haar zus in top en spijkerbroek op de bruiloft verschijnt: "Ik had gezegd formele kleding”

14 Juni 2022 • Door Janine
11.656
Advertisement

Bruiloften zijn belangrijke gelegenheden waarvoor het goed is om jezelf te presenteren met gepaste kleding, eventueel naar aanleiding van de aanwijzingen van het bruidspaar hierover. Voor vrouwen is het natuurlijk een goede regel om zich niet in het wit te kleden en niet te opvallende kleding te dragen die het mooie van de trouwjurk zou kunnen overweldigen, waarvan tot het laatste moment niets bekend is. Het gaat in ieder geval om een nogal formele dresscode, waaronder een jasje en stropdas voor mannen en verschillende soorten jurken voor vrouwen. Kortom, het belangrijkste is om niet te verschijnen in een spijkerbroek en een tanktop, verder is de keuze vrij groot. De zus van een bruid dacht er anders over, die op de bruiloft verscheen met een spijkerbroek en een blauwe top, wat de woede van de bruid opwekte.

via: Reddit

Een vrouw wilde de regels van haar zus, de toekomstige bruid, niet volgen ter gelegenheid van haar huwelijk, omdat ze haar principes en haar welzijn trouw wilde blijven. De enige eis van haar zus was het opleggen van formele kleding voor haar huwelijk, zoals gewoonlijk vereist is bij alle ceremonies van dit type. De zus zei echter dat ze de voorkeur geeft aan een soort mannenkleding, omdat ze zich prettiger voelt in een broek en een T-shirt, en ze verscheen uiteindelijk op de bruiloft in een spijkerbroek en een top: "Ik besloot om gewoon de duurste en meest stijlvolle spijkerbroek die ik bezit te dragen met een blauwe top die niet casual is, maar ook niet formeel. Dat is het beste wat ik kon doen. Eerst werd me de toegang geweigerd, maar mijn zus probeerde de eigenaar te overtuigen om me toe te laten."

De vrouw legde haar redenen uit, ondanks dat zowel haar zus als moeder er duidelijk over waren en haar smeekten om in ieder geval op de trouwdag netjes gekleed te gaan: "Ik heb een meer mannelijke stijl. Ik kleed me gewoon nonchalant. Ik heb vrouwelijke kleding nooit leuk gevonden”, schreef de vrouw. "Mijn zus is vorige week getrouwd en sinds haar huwelijksplanning begon, kreeg ik te horen dat ik me gepast moest kleden. Ze verwachtten dat ik mijn haar of make-up zou doen, maar dat is niets voor mij. Ik vind niet dat ik mijn manier van zijn moet veranderen voor een bruiloft."

Veel gebruikers waren het niet eens met dit soort gedrag, aangezien de vrouw, op zo'n belangrijke dag voor haar zus, ervoor koos alle aandacht op haar te richten en voorrang te geven aan haar manier van zijn, ondanks de voortdurende aanbevelingen en smeekbedes van haar familie. Een keuze die tijdens de receptie veel problemen opleverde, aangezien de eigenaar van het restaurant haar niet binnen wilde laten. De nieuwe bruid was erg boos op haar zus omdat ze een regel over een eenvoudige dresscode niet wilde volgen.

Wat vind jij?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt