"Mijn neefjes zijn onbeschoft en ongehoorzaam en ik heb hen en mijn schoonzus de toegang tot mijn huis ontzegd” - BekijkDezeVideo.nl
x
"Mijn neefjes zijn onbeschoft en ongehoorzaam…
Wanneer ze ontwaakt uit een coma, ontdekt ze dat haar vriend een relatie is begonnen met een andere vrouw Dit model trotseert de klassieke schoonheidsregels en wordt een hoog aangeschreven professional

"Mijn neefjes zijn onbeschoft en ongehoorzaam en ik heb hen en mijn schoonzus de toegang tot mijn huis ontzegd”

11 Juni 2022 • Door Janine
1.821
Advertisement

Met familie omgaan is soms moeilijk. We moeten het evenwicht bewaren en ervoor zorgen dat iedereen met elkaar in harmonie is en graag een paar momenten samen doorbrengt, vooral als er kinderen zijn. Maar als er iets is waar we gewoon niet tegen kunnen, wat moeten we dan doen? Een moeilijke en ingewikkelde vraag die niet gemakkelijk te beantwoorden is.

De hoofdpersoon van dit verhaal handelde naar wat zij dacht dat juist was, maar het werd niet begrepen en er ontstond onvrede tussen haar en de zus van haar man. We vertellen je wat er is gebeurd.

via: Reddit

Gebruiker @Intelligent-Bear1617 vertelde haar verhaal op Reddit, om haar standpunt en twijfels te vertellen en wat goede adviezen te krijgen. De vrouw vertelde over de spanning tussen haar en haar schoonzus, de zus van haar man, vanwege haar 3 kinderen. "Mijn schoonzus heeft 3 kinderen van 6, 8 en 9 - schrijft ze - Ze zijn ongehoorzaam en onbeschoft omdat hun moeder hen toestaat te doen wat ze willen en zich te gedragen zoals ze willen zonder hen iets te verwijten. Ik ben het eens met deze manier van doen, ook al zou ik het nooit zo doen, maar de kinderen zijn tenslotte van haar en ze behandelt ze zoals haar goeddunkt, zolang ze maar niet in mijn huis is".

De vrouw schrijft verder dat ze, hoewel ze niets zegt over de manier van opvoeden van haar schoonzus, het nooit zou kunnen verdragen dat haar kinderen haar huis binnenkomen en doen wat ze willen. Bij vele gelegenheden, tijdens bezoeken aan hun oom en tante, hadden de 3 kinderen zich slecht gedragen en hadden ze alle regels van het huis overtreden.

"We hebben hen verschillende keren gezegd dat ze in huis niet mogen voetballen - schrijft de gebruiker van de post - ze hebben verschillende kostbare voorwerpen kapot gemaakt waar mijn man en ik om gaven en het gebeurt vaak dat ze onze spullen afpakken en meenemen. Toen we hem echter vroegen zich niet zo te gedragen, antwoordden ze zelfs dat mijn man en ik hun ouders niet waren en dat we hen daarom niet konden vertellen wat ze wel of niet mochten doen".

Een ongemakkelijke situatie waar deze vrouw uit moest zien te komen. Wat heeft ze gedaan? Omdat niet alleen de kinderen niet naar haar en haar man luisterden, maar ook haar schoonzus, probeerde ze het probleem gedeeltelijk op te lossen door alle vier te verbieden haar huis binnen te gaan als haar man er niet was. "Als hij weg is, mogen ze geen voet in huis zetten - zei de schrijfster - Als hij terug is, zal hij beslissen of hij ze al dan niet verwelkomt om zijn neefjes en zus te zien, maar ik laat ze niet alleen binnen".

Haar man was het eens met het besluit om hen niet meer te laten komen, maar dit zorgde, zoals gebruikelijk, voor spanningen tussen het paar en zijn zus. Twijfelend over haar actie, besloot ze advies te vragen. Gebruikers die het bericht hebben gelezen, hebben de kant van haar gekozen en zijn het met haar eens. Eén opmerking in het bijzonder zei: "Deze beslissing van jou is alleen het gevolg van het falen van je schoonzus. Ze wist niet hoe ze haar kinderen een goede opvoeding moest geven en het is niet eerlijk dat jij en je man daaronder moeten lijden”.

Advertisement

Soms realiseren ouders zich niet - of willen ze dat niet - hoe normaal het gedrag van hun kinderen voor hen kan zijn, maar onaanvaardbaar voor anderen. We moeten altijd in gedachten houden dat iedereen anders is en zich aan moet passen aan de behoeften van anderen, vooral als je niet thuis bent.

Wat vind je van dit hele verhaal: ben je het eens met de auteur van de post of vind je haar reactie overdreven?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt