Kind besluit het uiterlijk van de beveiligingsbeambte van zijn school te kopiëren, omdat hij zijn "favoriete persoon" is

Janine image
door Janine

11 Juli 2022

Kind besluit het uiterlijk van de beveiligingsbeambte van zijn school te kopiëren, omdat hij zijn "favoriete persoon" is
Advertisement

Elk kind heeft zijn held en vaak is het een stripfiguur. Kinderen weten ons echter altijd te verrassen en Easton, 5 jaar oud, heeft besloten om deel te nemen aan de dag van "Kleed je als je favoriete persoon", waarbij hij ervoor koos om het uiterlijk van de beveiligingsbeambte van zijn school te kopiëren. De kleine student vroeg zijn moeder om hem zo te kleden zodat hij zijn held kon evenaren en zijn waardering kon tonen. Zijn moeder maakte dus een gepersonaliseerd T-shirt en verraste Jeffery Cross, de beveiligingsbeambte.

via E! News online

Advertisement

Facebook-gebruiker Melissa Zygowicz deelde het mooie moment in een reeks foto's op haar profiel met het volgende bijschrift: "Vandaag op school van Easton, 5 jaar, was het “Kleed je als je favoriete persoon”-dag. Easton wilde als de bewaker van zijn school gekleed zijn, dus maakte mama een shirt voor hem en verraste Jeffery op school. Het zijn vast goede vrienden!”

Advertisement

Jacksonville North Pulaski School District deelde het tedere initiatief ook op Facebook en schreef: "Kijk nou eens! Vandaag is het “Kleed je als je favoriete persoon”-dag op Lester Elementary", is te lezen in het Facebook-bericht. “Easton, een leerling van de kleuterschool, verkleed als agent Cross, de beveiligingsbeambte op zijn school”.

Dit is het eerste jaar dat het Jacksonville North Pulaski School District gewapende veiligheidsagenten in dienst heeft. Cross zei dat de kinderen hem er veel vragen over stelden en hij vertelde hen dat hij "bewapend is om hen te beschermen tegen een slecht iemand die hen pijn zou kunnen doen".

De moeder van Easton zei dat de jongen "gefascineerd is door agent Cross. Elke dag zegt hij tegen me: 'Cross is mijn beste vriend! Hij beschermt ons tegen slechteriken, mama.'"

Nadat hij zich realiseerde dat zijn plicht een kind als Easton enorm heeft beïnvloed, zei agent Cross - zelf ook vader van een kind -: "Het zorgt ervoor dat ik mijn werk nog meer waardeer. Vanaf de eerste schooldag kwam Easton naar me toe en omhelsde me. Hij is zo schattig. Hij heeft een erg grappige en levendige persoonlijkheid”.

Laten we eerlijk zijn, de onschuld van een kind is een van de zuiverste daden van vriendelijkheid die we in deze wereld zien. We zijn er zeker van dat wanneer Agent Cross moe is, deze geweldige ervaring hem zal inspireren om door te gaan en nog meer te doen.

Advertisement