Ze bedankt haar stiefvader die er altijd voor haar was, in tegenstelling tot haar biologische vader - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze bedankt haar stiefvader die er altijd…
Deze vrouw bereidt zich voor op de komst van haar schoonmoeder door het huis grondig schoon te maken en haar favoriete bloemen te kopen De glimlach van deze man is echt aanstekelijk: hij weet zelfs het meest wanhopige kind te laten stoppen met huilen

Ze bedankt haar stiefvader die er altijd voor haar was, in tegenstelling tot haar biologische vader

18 Juni 2022 • Door Janine
1.632
Advertisement

Veel kinderen hebben de pech om getuige te zijn van traumatische gebeurtenissen, zoals de scheiding van hun ouders, zonder dat ze die leemte kunnen opvullen. Er zijn meer gelukkige gevallen waarin de afwezigheid van een ouder wordt vervangen door een man of een vrouw die in alle opzichten deel uitmaakt van het gezin: het zijn de gevallen waarin een stiefvader of een stiefmoeder perfect de rol van ouder vervult, zelfs beter dan hoe de biologische ouder zich zou hebben gedragen. Anthuane Cardoza, een jonge vrouw uit Lima, in Peru, bedankte publiekelijk haar stiefvader omdat hij altijd aan haar zijde stond, sinds ze 3 jaar was, haar altijd steunde en aanmoedigde bij alle keuzes van haar leven.


Anthuane Cardoza wilde ter gelegenheid van de opening van haar nieuwe bedrijf een video opdragen aan de partner van haar moeder, die ook nu ze volwassen is voor haar blijft zorgen. In feite hielp haar stiefvader haar persoonlijk om de muren van de nieuwe banketbakkerij die de jonge vrouw wilde openen, opnieuw te schilderen om haar droom na te jagen. De man, hoewel hij het DNA van het meisje niet deelt, is in feite als een vader voor haar. In tegenstelling tot haar biologische vader liep hij niet weg en is er altijd voor haar geweest sinds ze 3 jaar oud was.

"Mijn biologische vader die me nooit een cent heeft gegeven: 'Weet je zeker dat je patisserie wilt studeren? Beter een andere carrière’. Mijn stiefvader daarentegen zorgt al sinds mijn derde voor me, en nu helpt hij me mijn bakkerij te schilderen", zei de jonge vrouw in haar video. Een symbolische video, waarin het meisje wilde demonstreren dat de grote genegenheid die ze voor haar stiefvader voelt, dezelfde is als de genegenheid die een kind voor zijn vader zou voelen. Is het tenslotte niet de taak van een vader om zijn dochter te begeleiden in de belangrijkste fasen van haar leven?

Hij stelde haar niet teleur en steunde haar droom om een ​​banketbakkerij te openen, en demonstreerde ook in de praktijk dat hij weet hoe hij haar kan helpen.

Advertisement
foto: TikTok / anthucardoza

De video waarin de stiefvader de muren verfde van wat de nieuwe winkel van de jonge vrouw zal worden, ging onmiddellijk viraal en veel gebruikers hebben een reeks positieve opmerkingen en lof over de man gepubliceerd en ook andere persoonlijke ervaringen met hun familie en adoptieouders gedeeld. We wisten het immers al: het is zeker niet de directe verwantschap die een vader of een moeder goede ouders maakt.

Een applaus voor deze vader!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt