Wanneer ze ontwaakt uit een coma, ontdekt ze dat haar vriend een relatie is begonnen met een andere vrouw - BekijkDezeVideo.nl
x
Wanneer ze ontwaakt uit een coma, ontdekt…
Voormalig stel van het lyceum en met een scheiding achter de rug ontmoeten elkaar na 20 jaar weer en trouwen

Wanneer ze ontwaakt uit een coma, ontdekt ze dat haar vriend een relatie is begonnen met een andere vrouw

11 Juni 2022 • Door Janine
9.835
Advertisement

Ieder van ons kan in de loop van ons bestaan ​​worden geconfronteerd met moeilijke en gecompliceerde situaties. Een van de naarste dingen in dit opzicht zou een probleem kunnen zijn dat verband houdt met gezondheid en lichamelijk welzijn. In dergelijke gevallen hopen we dat dierbaren aan onze zijde zullen blijven en ons alle hulp zullen geven die ze kunnen, maar dit gebeurt niet altijd.

Helaas weet het meisje over wie we je willen vertellen er alles van. Slachtoffer van een zwaar ongeluk, bleef deze jonge vrouw 4 weken in coma en toen ze wakker werd, ontdekte ze dat haar vriend haar had verlaten. We vertellen je meer over wat er is gebeurd.


Brie Duval is een jonge vrouw die uit Canada is verhuisd om in Australië te gaan wonen. Hier beleefde ze helaas een van de ergste momenten van haar leven: ze lag vier weken in coma door een val op een parkeerplaats. Met spoed naar het ziekenhuis gebracht, werd Brie op de beste manier verzorgd, maar dat weerhield haar er niet van om ongeveer een maand bewusteloos te zijn. Tijdens die lange weken probeerden haar familieleden zo dicht mogelijk bij haar te zijn, maar er was één iemand die haar nooit kwam opzoeken in het ziekenhuis: haar vriend. Ze had ongeveer 4 jaar een relatie met hem, en had nooit grote problemen tussen hen ondervonden, maar er was duidelijk iets mis en hij maakte van de gelegenheid gebruik om te verdwijnen.

Precies, verdwijnen. De juiste term voor wat de jongen heeft gedaan. Toen Brie uit de coma ontwaakte, zag ze haar ouders naast haar en verwachtte ze ook haar vriend te vinden, maar hij was er niet. Hij was op dat moment niet aanwezig en is ook nooit meer komen opdagen. Daarom probeerde de jonge vrouw, zodra het mogelijk was, telefonisch contact met hem op te nemen, maar hij was onbereikbaar. Na verloop van tijd ontdekte ze dat hij haar op alle sociale netwerken had geblokkeerd en elke vorm van relatie met haar had verbroken. Hij deed dat achter haar rug om terwijl ze niet bij bewustzijn was.

Toen ze zich realiseerde wat er in die 4 weken was gebeurd, besloot het meisje haar ervaring op sociale netwerken te delen, zowel vanuit sentimenteel als medisch oogpunt. Ze opende speciaal een profiel op Tik Tok en hier vertelde ze over zichzelf.

Een onaangenaam verhaal, niet alleen vanwege het ongeluk, maar ook vanwege het gedrag van de persoon die aan haar zijde had moeten staan ​​en voor haar had moeten zorgen. Integendeel, hij profiteerde van de situatie en verdween zonder zelfs maar de moeite te nemen haar een verklaring te geven. Maar zulke mensen kun je beter verliezen dan vinden. Het zou beter zijn geweest als het op een andere manier en in verschillende omstandigheden gebeurde, maar die jongen was zeker niet de beste persoon ter wereld en ze zal na verloop van tijd beseffen dat ze geen schat heeft verloren.

Wat vind jij?

Tags: WTFVrouwenAbsurdVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt