Ze stellen het instappen uit om de soldaat in staat te stellen de geboorte van zijn eerste dochter live te zien

Janine

15 Juni 2022

Ze stellen het instappen uit om de soldaat in staat te stellen de geboorte van zijn eerste dochter live te zien
Advertisement

Degenen die voor een militaire carrière kiezen, weten dat ze verschillende perioden van huis zullen moeten doorbrengen, ver weg van hun dierbaren, maar het is een offer dat soldaten vaak en gewillig moeten doorstaan. Dit weerhoudt hen er natuurlijk niet van om een ​​gezin te stichten, al zal dat wel moeilijker zijn. Brooks Lindsey, die niet aanwezig kon zijn bij de geboorte van zijn eerste dochter, is zich daar terdege van bewust, maar hielp zijn vrouw desondanks van ver, via een videogesprek, toen hij het vliegtuig probeerde te nemen om haar te bereiken. Tussen verlof en vluchtvertragingen door is het meest bijzondere dat het luchthavenpersoneel de vlucht uitstelde om Brooks in staat te stellen de geboorte van zijn dochter live te zien.

via Facebook / Tracy Dover

Advertisement

This Army soldier was on my delayed flight home yesterday to MS. He had to watch the birth of his daughter on FaceTime....

Pubblicato da Tracy Dover su Sabato 5 maggio 2018

Een vader zou er alles aan doen om bij de geboorte van een kind aanwezig te zijn, ook om zijn vrouw of partner te steunen op zo'n delicaat moment. Brooks Lindsey was gestationeerd in Texas terwijl hij zich voorbereidde op een uitzending van negen maanden naar Koeweit; de man wist dat er weinig hoop was dat hij naar huis zou kunnen terugkeren voor de geboorte van zijn eerste kind. Bovendien zou zijn vrouw Haley 2 weken te vroeg bevallen vanwege enkele complicaties, wat Brooks overrompelde.

Op Haley's verzoek kreeg Brooks verlof, zodat hij zijn basis in Texas kon verlaten en naar het ziekenhuis kon vliegen waar zijn vrouw op het punt stond een spoedgeboorte te ondergaan. Om zijn post te verlaten, zou Brooks tot de volgende ochtend moeten wachten en aan boord gaan terwijl Haley aan het bevallen was.

Join us in welcoming Millie Fritz Anne Lindsey to the Dragon Battalion Family.

Pubblicato da 2d Battalion, 114th Field Artillery Regiment su Domenica 6 maggio 2018

Toen duidelijk werd dat hij het niet zou halen, deed zijn moeder, aanwezig in de verloskamer, een videogesprek om hem in ieder geval virtueel bij de grote gebeurtenis te laten zijn. Filmen in de verloskamer mocht niet, maar de vrouw probeerde discreet te zijn. Brooks wachtte in Dallas om zijn tweede vlucht te halen, maar het was inmiddels duidelijk dat hij door de vertraging niet op tijd in het ziekenhuis kon zijn. Maar door deze pauze tussen de twee vluchten kon hij zijn vrouw controleren en ten slotte de bevalling bijwonen. Het moment van instappen was in feite beslissend: "Laat hem niet aan boord van het vliegtuig gaan! Ze is hier! Ze is hier!", schreeuwde de dokter vanuit de verloskamer. Op dat moment toonde de hele luchthaven solidariteit met de nieuwe vader en het personeel stelde het instappen uit zodat hij tot het einde van de geboorte van zijn dochter kon assisteren.

"Ik was zo boos door de vertraging van de vlucht, totdat ik mijn baby geboren zag worden, want als ik op de vlucht had gezeten, had ik dat moment gemist", zei Brooks, “Het was ontroerend toen ik mijn baby zag, zij is mijn eerste dochter en ze heeft mijn hart met vreugde gevuld, ze was perfect”.

Een paar uur later slaagde Brooks erin om naar het ziekenhuis te gaan en zijn kleine Millie, zijn eerste dochter, in zijn armen te houden. De man kon zijn vrouw na 3 maanden weer zien en genoot van 4 dagen verlof bij zijn nieuwe gezin, voordat hij weer op missie ging.

Advertisement