Ze leent geld aan haar zus om haar te helpen haar kinderen op te voeden: ze wordt woedend bij de aankondiging van haar 5e zwangerschap - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze leent geld aan haar zus om haar te…
De familie respecteert hem niet omdat hij doof is: hij verbergt voor iedereen dat hij een dochter heeft om haar te beschermen Vrouw mag geen borstvoeding geven in het bijzijn van haar schoonouders:

Ze leent geld aan haar zus om haar te helpen haar kinderen op te voeden: ze wordt woedend bij de aankondiging van haar 5e zwangerschap

27 Juni 2022 • Door Janine
34.612
Advertisement

De komst van een kind is altijd een gelukkige gebeurtenis, maar het is een zeer belangrijke verandering binnen een gezin en moet worden beheerd met de grootste verantwoordelijkheid van elk individueel lid, te beginnen met de ouders die besluiten een nieuw leven op de wereld te zetten.

Deze jonge tante kon zich niet verheugen over de komst van haar vijfde neefje of nichtje, omdat ze denkt dat haar zus er niet goed mee om kan gaan, dus wendde ze zich tot de Reddit-gemeenschap voor advies.

via: Reddit

"Mijn zus maakte haar eerste zwangerschap door direct na het lyceum. Ze trouwde het jaar daarop en kreeg ongeveer elk jaar een kind, dus op 24-jarige leeftijd heeft ze al vier kinderen. Ze is een thuisblijfmoeder, ook al is ze zeer intelligent: ze had een beurs kunnen krijgen voor een grote universiteit. Omdat ze de enige kleinkinderen zijn, zijn onze ouders gek op hen. Ze zijn enthousiast over elke nieuwe tand of het kapsel van de kleintjes, alsof het een grote mijlpaal is”, zei het meisje.

Tot nu toe niets vreemds, behalve dat het niet zo goed gaat met het bedrijf van haar zwager, haar zus niet werkt en haar ouders een beperkt inkomen hebben. Om deze reden moet de jonge vrouw haar vaak geld lenen voor benodigdheden zoals schoolgeld, een autostoeltje, de afbetaling van de auto, een nieuwe kinderwagen, enz. "Ze vragen het niet eens! Mijn moeder schrijft me simpelweg “je zus heeft geld nodig voor de kinderen”, dus moet ik daar voor zorgen. Als ik klaag, beschuldigen ze me ervan jaloers te zijn omdat ik geen man heb en een gezin, ook al ben ik ouder, maar ik ben pas 26!”, legde ze uit.

Tijdens een familielunch merkte het meisje dat haar zus alcohol vermeed en vermoedde meteen een nieuwe zwangerschap. Kort daarna stond de jonge vrouw op van tafel en kondigde de gelukkige gebeurtenis aan in het bijzijn van de hele familie, die haar onmiddellijk feliciteerde. De 26-jarige kon zich echter niet verheugen met haar familieleden en liep weg van tafel. Toen haar zus haar vroeg of alles in orde was, antwoordde ze naar waarheid en zei dat ze zich zorgen maakte over haar en haar man bij het vooruitzicht nog een kind te krijgen.

Haar zus antwoordde: "God zal erin voorzien, zoals Hij tot nu toe heeft gedaan", en daarop ging de jonge vrouw tekeer, erop wijzend dat het in werkelijkheid tot dusverre niet God was die voor haar kinderen zorgde, maar zij, en dat ze niet van plan was hen nog meer aalmoezen te geven. Er ontstond een ruzie en het meisje werd praktisch "verbannen" uit haar familie, maar ze verontschuldigde zich niet.

Een paar dagen later stuurde haar moeder haar een lelijk bericht waarin stond dat als haar zus de baby zou verliezen, het haar schuld zou zijn, omdat ze haar gestrest had. "Ik vroeg of mijn zus symptomen vertoonde, maar niemand antwoordde of zei iets. Ik denk niet dat ik verkeerd ben, maar ik wil niet de oorzaak zijn van haar miskraam, hoewel ik stiekem denk dat het de beste oplossing zou zijn, maar dat zal ik haar nooit vertellen", zei het meisje, terwijl ze de community om advies vroeg over hoe ze zich moest gedragen.

Reddit-gebruikers waren het met haar eens en adviseerden om zich op geen enkele manier schuldig te voelen, omdat "het praktisch onmogelijk is" een miskraam te krijgen als gevolg van een ruzie en dat haar harde woorden worden gedicteerd door een heilig recht om nee te zeggen. "De volgende keer dat je moeder zegt dat je zus geld nodig heeft en je het haar moet geven, zeg dan: "Ze zei dat God erin zal voorzien, dus hij zal ze wel een handje helpen”. Maar maak je geen zorgen: ze zullen komen van zich laten horen zodra ze geld nodig hebben”, schreef een gebruiker.

En jij? Zou jij op dezelfde manier hebben gereageerd?

Tags: ViraleFamilieVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt