Bruid geeft haar trouwjurk van $3.000 weg: "Ik wil het geven aan iemand die het heel graag wil, maar het niet kan betalen” - BekijkDezeVideo.nl
x
Bruid geeft haar trouwjurk van $3.000…
Homostel adopteert vier gehandicapte kinderen: Deze broers verwelkomden hun eerste kinderen op slechts twee uur afstand

Bruid geeft haar trouwjurk van $3.000 weg: "Ik wil het geven aan iemand die het heel graag wil, maar het niet kan betalen”

19 Juni 2022 • Door Janine
14.521
Advertisement

Wat houdt een vrouw het meest bezig bij het organiseren van haar bruiloft? Elke toekomstige bruid zal haar antwoord hebben, dat is zeker, maar we kunnen ons voorstellen dat de meesten zouden nadenken over de keuze van de jurk. Dat kledingstuk dat ons op de trouwdag het gevoel geeft echte prinsessen te zijn en ons, samen met al het andere, onvergetelijke emoties zal bezorgen. Precies wat er is gebeurd met de vrouw waarover we je willen vertellen.

Gwendolyn Stulgis had zich gewijd aan het vinden van de juiste jurk om te dragen en om zich prettig in te voelen en na veel zoeken had ze die gevonden. Maar dat is niet wat haar beroemd maakte op internet. Nadat ze getrouwd was, besloot ze namelijk haar trouwjurk cadeau te doen. Laten we eens kijken waarom.


Gwendolyn trouwde op 6 mei 2022 met haar partner Frank Stulgis en droeg haar prachtige champagnekleurige jurk, die haar in kant en parels wikkelde. Na veel onderzoek, tests en bezoeken aan verschillende winkels, vond de vrouw de jurk van haar dromen en ondanks dat ze van plan was er slechts $1.000 voor uit te geven, wilde ze deze jurk zo graag en betaalde er maar liefst $3.000 voor. Zo'n groot bedrag kon na de bruiloft zeker niet in een kast blijven hangen, dus besloot Gwendolyn iets belangrijks te doen voor zowel haar als een ander.

"Na er veel over te hebben nagedacht - schreef ze in een bericht op Facebook - besloot ik mijn jurk cadeau te doen. Het is niet juist dat zo'n mooie jurk in een kast belandt. Ik wil dat een andere vrouw de jurk van haar dromen krijgt, zelfs als ze het financieel niet kan betalen. Ik wil dat een andere toekomstige bruid zich voelt zoals ik me voelde op de mooiste dag van mijn leven: prachtig”. Een idee dat deze vrouw heeft omgezet in realiteit en in een soort “wedstrijd”. Iedereen die wilde kon zich aanmelden om de jurk te ontvangen, maar ze moest minimaal twee redenen geven waarom ze hem wilde hebben en twee voorwaarden respecteren: binnen 3 maanden trouwen en hem na de bruiloft weer weggeven.

De reacties op de aankondiging van Gwendolyn waren talrijk en de winnaar was een vrouw genaamd Margaret Hyde. Deze toekomstige bruid had een aanvraag ingediend om het geschenk te ontvangen, niet wetende dat iemand het al voor haar had gedaan: haar schoonzus. Omdat Hyde erg aarzelde om het bericht wel of niet te verzenden, had Ashley het voor haar gedaan. "Margaret is een geweldig persoon, ze zou alles voor anderen doen en meestal is zij het die dingen geeft" - een bericht dat Gwendolyns hart raakte en haar ertoe bracht haar uit vele anderen te kiezen.

Advertisement

Bij het ontvangen van de jurk zei Margaret dat ze zich gelukkig en geliefd voelde en dat ze niet kan wachten om het te dragen om in een prinses te veranderen. Blijkbaar werkte het idee van Gwendolyn en om die reden bleef het daar niet bij. Ze besloot zelfs een pagina op te zetten die gewijd was aan het delen van jurken, niet alleen voor bruiden, maar ook voor bruidsmeisjes, getuigen, enzovoort en inspireerde veel mensen om haar voorbeeld te volgen om degenen die het zich niet konden veroorloven, de kans te geven hun droom uit te laten komen en de gewenste jurk te krijgen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt